Zdravlje

Upravljanje stresom za vrijeme Adventa Upravljanje stresom za vrijeme Adventa

Upravljanje stresom je veoma važno kako bi ostali zdravi i produktivni na poslu i kod kuće. Evo nekoliko savjeta kako kontrolirati stres u ovo predbožićno vrijeme.

Kako se oduprijeti "Burnout" stanju? Kako se oduprijeti "Burnout" stanju?

Stalno pod stresom, bez ikakve pauze – to je najbolji put u smjeru izgaranja - Burnout stanja. A ipak Burnout se može relativno jednostavno izbjeći. Što je zapravo Burnout?

Fit u uredu? Fit u uredu?

Ovdje ćemo Vam dati nekoliko savjeta kako da ostanete fit usprkos svakodnevnici u uredu.

Kako zdravo ostariti? Kako zdravo ostariti?

Ljudi su sve stariji i zbog toga je tema »zdravlje u starosti« sve važnija. Ali, kako da i u starosti ostanemo zdravi, vitalni i učinkoviti?

Jači imunitet s pravilnom prehranom Jači imunitet s pravilnom prehranom

Kada dođe zima često postajemo bolesni. Najbolji način da to pokušamo spriječiti je da ojačamo svoj obrambeni sustav i to uz pravilnu prehranu.

Polifazni san – što se krije iza toga? Polifazni san – što se krije iza toga?

U posljednje vrijeme na internetu se sve češće pojavljuje pojam „polifazni san“. To je ritam spavanja kojim bi se drastično trebala smanjiti potreba za snom, a s dobivenim vremenu povećala bi se naša produktivnost. Je li to točno?

Pandemija neaktivnosti Pandemija neaktivnosti

Sjedenje je danas često izjednačeno s novim „pušenjem“. Je li to uistinu tako? Je li tjelesna neaktivnost stvarno tako štetna?

Savršena hrana za mozak Savršena hrana za mozak

Često ste loše raspoloženi, imate problema s koncentracijom ili se kod mentalnih napora brzo umarate? Onda bi možda trebali promijeniti svoju prehranu. Pravilna prehrana, lakše razmišljanje.