Trendovi

Otkrijte sportsku aktivnost po svom ukusu Otkrijte sportsku aktivnost po svom ukusu

Prava vrsta sportske aktivnosti može višestruko povećati užitak treninga. Od toga profitira i učinak treninga! Ovdje ćete pronaći popis različitih sportova koje možete isprobati.

Planinarenje vas čini sretnima Planinarenje vas čini sretnima

Planinarenje je popularan sport izdržljivosti, i to s pravom. Zašto je to tako i na što trebate pripaziti možete saznati ovdje.

Polifazni san – što se krije iza toga?

U posljednje vrijeme na internetu se sve češće pojavljuje pojam „polifazni san“. To je ritam spavanja kojim bi se drastično trebala smanjiti potreba za snom, a s dobivenim vremenu povećala bi se naša produktivnost. Je li to točno?

E-bicikli dolaze

U posljednjih nekoliko godina je s e-biciklom došlo do promjene u mobilnosti ljudi. To zapravo i nije iznenađujuće jer električni bicikli nude mnoge prednosti. Čak i što se tiče zdravlja.

HIIT - veliki hit kod treniranja?

Danas kada više nitko nema vremena za duge treninge, intenzivni intervalni trening (HIIT) zvuči kao san: sačuvati kondiciju sa samo nekoliko minuta treninga tjedno. O čemu se radi?

Biohakiranje za početnike

Nakon što ste se općenito upoznali s temom biohakiranja, ovdje ćemo Vam pokazati nekoliko mjera koje kao početnik, možete isprobati.

Što je biohakiranje?

Budući da sve više ljudi poseže za raznim aplikacijama, pojavio se novi trend kod kojeg je sve usmjereno na poboljšanje sebe samog.

O »trendu« bosonogog trčanja

Posljednjih godina opet je popularno: trčanje bez tenisica. Paradoksalno ali upravo za to postoje posebne tenisice. Pritom se stalno čuje o mogućim rizicima. Nesigurnost je velika.

Fitnes trendovi za 2016.

Uvijek je teško vršiti prognoziranja za budućnost. Pa ipak se to, posebno na početku nove godine, vrlo često radi. Tako i za nove ili one još uvijek aktualne fitnes trendove u 2016. godini.

Aktualni trendovi dijeta i prehrane

Ako se malo pozabavimo temom mršavljenja i zdrave prehrane, odmah ćemo primijetiti da uvijek postoje trendovi. Pojedine dijete i načini prehrane izmjenjuju se u godišnjim ritmovima. Aktualni razvoj događaja.

Trebamo nove trendove u sportu

Već ima mnogo načina da postanemo fit. Trenira se s vlastitom tjelesnom težinom, s trendovskim ili klasičnim spravama, u fitness studiju ili kod kuće. U ovom mnoštvu mogućnosti sigurno ima ponešto za svakoga. Skoro dnevno se pojavljuju nove...