O VitalAbo shopu

Feel better. Feel complete. Repeat.

Ovo je moto kojem smo se posvetili (vitalnom) kožom i kosom. Od 2006. godine VitalAbo shop je otvorio svoja virtualna vrata. Inače, VitalAbo je bio i prvi online shop Grupe niceshops koja službeno postoji od 2010. godine.

Tada je osnivač tvrtke Niceshops Roland Fink osobno obrađivao, pakirao i slao VitalAbo narudžbe zajedno sa svojom punicom Cilly. Od tada se puno toga izdogađalo, ali visoki standardi ostali su isti: u VitalAbo shopu nudimo samo proizvode izvrsne kvalitete kako bismo 100% opravdali povjerenje naših brojnih kupaca.

Probano i testirano godinama i dosljedno optimizirano: naš feel-good shop

VitalAbo je Vaš sveobuhvatni shop za vitalan životni stil i sveobuhvatnu podršku za Vašu dobrobit. Spajamo poznate i renomirane proizvođače s mladim, inovativnim brendovima i stvaramo raznolik i promišljen asortiman proizvoda. Nudimo Vam širok izbor visokokvalitetnih dodataka prehrani, sportske prehrane, dijetalnih i fitness proizvoda kao i vitamina od A do Z. Naš izbor također uključuje niz veganskih proizvoda koji će zadovoljiti Vaše individualne potrebe. Ili jednostavno rečeno: oslonite se na najbolje i otkrijte kako je lako izvući najbolje iz sebe!

Naše dugogodišnje iskustvo ogleda se i u našem VitalAbo člancima: preko 400 (slovima: četiri stotine!) zanimljivih i informativnih članaka na temu sporta, zdravlja, nutrijenata, vitamina, trendova i još mnogo toga samo čeka da ih otkrijete!

Dobijte puno ideja, znanja i nadahnuća: posjetite naš blog

Naša strast? Služba za korisnike koja nadahnjuje!

Vrijeme je dragocjeno i zato smo učinili sve da Vaša kupnja u VitalAbo shopu prođe što lakše. U našoj online trgovini očekuje vas jednostavan proces naručivanja koji će u trenu ispuniti Vaše želje. Brza i jednostavna dostava donosi Vašu narudžbu na kućnu adresu brzo i sigurno.

S nama također imate slobodu birati između niza sigurnih metoda plaćanja - jednostavnih i praktičnih, prema Vašim osobnim preferencijama. Bez stresa, bez prepreka.

Imate li pitanja, zahtjeva ili drugih nedoumica? Naša predana i kompetentna služba za korisnike dostupna Vam je u bilo kojem trenutku putem e-maila. Želite li nam dati povratne informacije? Da, tražimo i to! Uvijek smo otvoreni i zahvalni za prijedloge poboljšanja. Samo tako može doći do smislenog daljnjeg razvoja. Mi u VitalAbo shopu jednostavno ne volimo stajati na mjestu.

Ime govori sve: počastite se našom VitalAbo preptlatom

VitalAbo pretplata – ili kako je još volimo zvati: Vaš bezbrižan paket – donosi Vam mnoge prednosti na odabrane artikle. To Vam olakšava svakodnevni život jer sami odlučujete kada i koliko često trebate zalihe. Najbolji dio? Omiljene proizvode dobivate po nižoj cijeni, bez minimalne količine narudžbe! I uvijek plaćate samo pretplatu, bez troškova dostave. Pretplatu možete besplatno otkazati u bilo kojem trenutku i dogovoriti plaćanje prema svojim željama. Na taj način imate svoj proračun pod kontrolom i više vremena za stvarno važne stvari u životu.