Dr. Ehrenberger - čista priroda za Vaše zdravlje

Austrijska tvrtka Dr. Ehrenberger specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani s čistim biljnim sastojcima.

Filozofija

Da bi se izbjegle ili izliječile bolesti potrebna je kombinacija medicine i prirode. To je moto Michaela Ehrenbergera, dr. med., direktora firme Dr. Ehrenberger, po kojem je firma i dobila ime. Bolesti se ne javljaju same od sebe, uvijek je prisutan nekakav uzrok. Kada se taj uzrok odstrani, čovjek može opet uživati u svojem zdravlju.

Prehrana kao kamen temeljac

Pravilna prehrana je glavni izvor dobrog zdravlja. Nažalost, u današnje hektično vrijeme samo mali broj ljudi ima mogućnost pravilno se hraniti. Živimo u neskladu s prirodnim ritmom. Upravo zbog toga Dr. Ehrenberger proizvodi prirodne dodatke prehrani, koji ponovno vraćaju unutarnji red. Ove proizvode također odlikuju:

  • visoka kvaliteta sastojaka
  • primjena isključivo prirodnih sastojaka
  • sinergijski učinak aktivnih tvari
  • pažljivi proizvodni postupak
  • ručna izrada i pakiranje proizvoda
  • visoka bioraspoloživost

Visoka kvaliteta sirovina

Dr. Ehrenberger dobavlja svoje sirovine iz cijelog svijeta. To su samonikle biljke najbolje kvalitete ili organski uzgojene biljke, koje podliježu strogim kontrolama. Koriste se biljke, čije ljekovito djelovanje je poznato već tisućljećima i potvrđeno je u različitim studijama.

Proizvedeno u Austriji

Manufaktura za sve proizvode nalazi se u južnom Gradišću, gdje se postrojenja za punjenje ručno upravljaju da bi se što bolje zaštitili sastojci. Skoro sve ovojnice kapsula sastoje se od biljne celuloze i proizvodi ne sadrže sintetičke tvari.

Dr. Ehrenberger nudi biljne dodatke prehrani za različite potrebe, od anti-stres proizvoda, preko proizvoda za crijeva i detoksikaciju pa sve do minerala i antioksidansa.