Vitalabo je TOP SHOP 2015

Internet se razvija luđačkom brzinom. Dnevno se otvaraju novi online dućani, drugi mijenjaju svoju ponudu ili se zatvaraju. Teško je imati pregled nad svime. Iz je tog razloga časopis COMPUTER BILD testirao online dućane i najboljima dodijelio oznaku TOP SHOP 2015.

I ove godine njemački časopis COMPUTER BILD u suradnji sa statističkim portalom Statista pod povećalo je stavio više tisuća online dućana. Vrednovano je 115 različitih kriterija u sljedećih pet kategorija:

  • Nadogradnja i upotrebljivost: U obje ove kategorije određivalo se kakav je odnos između mogućnosti odabira i korisničkih uputa. Ocjenjivani su i načini plaćanja, traženje ponuda i proizvodnja proizvoda.

  • Pouzdanost i sigurnost: Ovdje su testirani kriptiranje i transparentnost cijena, te da li kupnja u dućanu odgovara visokim pravnim standardima.

  • Doživljaj kupnje: Naposljetku, pomoću subjektivnih karakteristika ocjenjivalo se i da li je osiguran ugodan i lak doživljaj kupnje.

Od 8500 testiranih dućana njih 750 dobilo je oznaku TOP SHOP 2015. Među njima je i Vitalabo, jednako kao i prošle godine.

Želimo iskoristiti ovu priliku da se vama - našim kupcima - od srca zahvalimo za poklonjeno povjerenje.