Sponser® Sport Food - snažna inovacija iz Švicarske

Sponser® Sport Food - snažna inovacija iz Švicarske

Poznata marka sportske prehrane Sponser Sport Food iz prelijepe Švicarske nudi ogroman izbor sportske prehrane i dodataka prehrani. Osim toga, uvjerava svojim znanjem, kao i brojnim nalazima iz studija o pojedinim proizvodima i sportskoj prehrani. Zajedno sa sportašima iz raznih disciplina, Sponser kroz sve faze treninga testira vlastite proizvode tako da pojedini sportaši mogu postići vrhunske performanse i potvrditi visoku kvalitetu ovih proizvoda.

No, ova posebna sportska prehrana nikako nije prikladna samo za profesionalce, već za sve koji traže visokokvalitetnu sportsku prehranu. Genijalni sportski proizvodi oduševljavaju zaljubljenike u sport, jer ako je vjerovati podacima specifičnim za tu temu i sastojcima koje sadrže, oni su savršen dodatak bilo kojoj sportskoj aktivnosti. Zbog bogate ponude, ponekad je teško izabrati prave dodatke za odgovarajuću razinu težine i sportske aktivnosti. U nastavku teksta, pročitajte naše upute i prijedloge kod korištenja sportske prehrane kod treninga snage i izdržljivosti.

Trening izdržljivosti, brzine i snage

Održavanje određenog intenziteta, određenom brzinom, što je duže moguće i što brža regeneracija nakon ovog fizičkog napora - sve ovo opisuje trening izdržljivosti. Cilj je naravno savladati osnovne vještine čim bolje i, u idealnom slučaju, trenirati brže i duže. Ne odustati. No, od određenog trenutka u vremenu, tijelo se više ne može brinuti o sebi i treba mu pomoć u postizanju postavljenih ciljeva i pravilnoj njezi iznutra.

Stoga je poželjno započeti trening izdržljivosti potpuno sit. Obrok bogat ugljikohidratima preporučuje se prije treniinga kako biste započeli puni energije. Sponser Power Porridge savršen je za to. Temelji se na visokokvalitetnim zobenim pahuljicama i proteinima sirutke, a spremno je za jelo u samo 3 minute.

Kao dodatak, posebno razvijeni Carbo Loader također se može uzeti prije treninga. On unaprijed povećava zalihe glikogena za nadolazeći trening izdržljivosti. Na taj se način daju dodatni ugljikohidrati i elektroliti bez stvaranja osjećaja nadutosti prije vježbanja.

Tokom treninga ne bi smio nedostajati ni gasitelj žeđi, a u tu svrhu preporučujemo Competition Prah koji se sastoji od hipotonične formulacije bez kiseline i dizajniran je za najviše energetske potrebe. Budući da tjelesni napor tijekom sporta uzrokuje da tijelo gubi vodu i važne minerale, ovaj prah pomaže u rehidraciji organizma i opskrbljivanju hranjivim tvarima.

Ovdje se također mogu koristiti Elektrolytes-Tabs .Oni se sastoje od formulacije s nula ugljikohidrata i temelje se na elektrolitima natrija, magnezija, kalcija, klorida i kalija, a također su prikladni za velike intenzitete treninga.

Posljednje, ali ne manje važno, apsolutno najvažnija točka nakon svakog treninga; pravilna regeneracija i opuštanje. To ne uključuje samo dobru hranu, trening fascije i miran san - podrška s pravim dodacima također je važan čimbenik kako bismo mogli započeti sljedeći trening s punom predanošću. Ovdje toplo možemo preporučiti Recovery Drink. Posebno razvijeno piće sastoji se od ugljikohidrata kratkog i dugolančanog lanca koji optimalno nadopunjuju zalihe glikogena nakon vježbanja. Kazein je ovdje dodan kao dodatak, koji ubrzava regeneraciju mišića.

Trening snage

Malo tjelesne masti i definirano, impresivno tijelo - tko ne teži snu i želji da bude slika i prilika Schwarzeneggera? Šalu na stranu - iskreno, za to nema čarobne formule i da biste mogli ostvariti san definiranih mišića, morate vrijedno trenirati! Ali svi su jedinstveni, pa tako i njihov trening. Potrebno je puno tjelesne svijesti i naravno odgovarajući dodaci koji podržavaju tjelesne performanse. Svi imamo takve dane: Puni euforije, pripremite svoj proteinski shake, uskočite u sportsku odjeću i krenete puni snage. Ali nije svaki dan isti, pa je i fizičko stanje svaki dan različito. Kako bismo svakodnevno pružali najbolju moguću potporu tijelu, uvodimo neke Sponser proizvode koji ne bi trebali nedostajati ni na jednom treningu snage.

Kako bismo mogli započeti predstojeći trening, preporučujemo Pre-Workout-Booster za optimalan trening snage. Zahvaljujući svom višekomponentnom kompleksu, povećava protok krvi. Kao rezultat toga, osjetit ćete bolji pump i tako osigurati da na svakom treningu možete izvući maksimum. Ampula Amino 12500 također se može koristiti kao dodatak. Ovo stane u apsolutno svaku sportsku torbu i zahvaljujući antikataboličkom učinku osigurava optimalnu zaštitu mišića tijekom treninga.

U slučaju duljih jedinica za vježbanje, međuobrok između njih naravno ne smije nedostajati. Tu na scenu stupa slasni Cereal Energy Plus bar. Ovo je visokokvalitetna pločica sa žitaricama, koja je također obogaćena MCT-om i L-karnitinom.

I posljednje, ali ne manje važno, dolazimo do važne faze regeneracije kako bismo omogućili zdravu izgradnju mišića i kako bismo opet mogli trenirati puni snage. Ovdje je posebno pogodan Recovery Shake, jer dopunjava zalihe energije ugljikohidratima koje sadrži. Uz to, visokokvalitetni proteini podržavaju regeneraciju i razvoj i održavanje mišićne mase. Međutim, ovdje se umjesto toga može koristiti i multi-protein , koji se zahvaljujući svojoj višekomponentnoj formulaciji proteina i velikom udjelu kazeina smatra noćnim proteinom i može se koristiti na mnogo načina.

Opći savjeti:

  1. Slušajte svoje tijelo i radite samo ono što se osjeća ispravno.
  2. Ne pretjerivati jedna je od najvažnijih točaka na treningu.
  3. Počnite polako i postupno povećavajte!
  4. Prvo započnite s radom na glavnim mišićnim skupinama poput nogu, leđa i prsa.
  5. Dobar, miran san važan je za izgradnju i regeneraciju mišića
  6. Strpljenje i dosljednost dio su svakog treninga.
  7. Nikada nemojte zaboraviti ili preskočiti zagrijavanje!