Juventa Care - visokokvalitetni dodaci prehrani

Cilj njemačke firme Juventa Care je optimalna opskrba tijela sa svim potrebnim hranjivim tvarima koje sadrže zanimljive bioaktivne biljne sastojke. A ono što je najvažnije je, naravno, kvaliteta i bioaktivni biljni sastojci.

Ruku na srce: Pojedete li dnevno preporučenih 5 – 7 porcija voća i povrća?

Poznat Vam je taj savjet? Svaki dan bi trebali pojesti 5 do 7 porcija voća i povrća (oko 500 – 700 g), jer oni sadrže mnoge zdrave hranjive tvari i važne bioaktivne biljne sastojke. Pritom bi tanjur s povrćem i voćem trebao biti što šareniji i raznovrsniji, jer raznolika hrana znači i brojne zaštitne tvari koje se, uz vitamine i minerale, skrivaju u »zelenoj hrani«

Visokokvalitetni dodaci prehrani

Upravo ovdje dolazi tvrtka Juventa Care koja proizvodi najkvalitetnije dodatke prehrani. Koriste se samo sirovine koje zadovoljavaju najviše zahtjeve i kriterije. Zato proizvodi sadrže samo najbolje i provjerene sastojke koji se kombiniraju u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama. Međutim, ne koriste se samo »klasični« sastojci, kao što su vitamini i minerali, već i visokovrijedni bioaktivni biljni i voćni ekstrakti kao i trave koje dolaze iz biološkog uzgoja. Tako se mnogi sastojci međusobno nadopunjuju.

Svi proizvodi marke Juventa Care izrađeni su u Njemačkoj, što jamči najviše standarde proizvodnje. Prije upotrebe svi sastojci se testiraju na kvalitetu i nakon toga se stavljaju u veganske kapsule koje ne sadrže

  • kvasac
  • gluten
  • laktozu
  • konzervanse
  • bojila.

Osobe koje razvijaju ove proizvode su u stalnom kontaktu s istraživačkim grupama, tako da kod stvaranja novih proizvoda uvijek imaju aktualne rezultate istraživanja u području bioaktivnih biljnih sastojaka.