SOJALL Pro Natura – proklijala, fermentirana organska premium hrana

SOJALL Pro Natura – proklijala, fermentirana organska premium hrana

Austrijska obiteljska tvrtka SOJALL Pro Natura već 30 godina radi prema motu „Rad s prirodom“. Nudi se širok spektar proizvoda, od proklijale i fermentirane premium hrane u organskoj kvaliteti do proizvoda za njegu kože i higijenu s prirodnim solnim otopinama, biljem i uljima.

Proklijala, fermentirana hrana s visokokvalitetnim sastojcima

Klijanje i fermentacija hrane oplemenjuju proizvode jer se mnogo hranjivih sastojaka razvija tek kroz ovaj postupak. Tako se proizvodi SOJALL razlikuju od većine ostalih dodataka prehrani, jer se ne sastoje samo od pojedinačnih visokodoziranih hranjivih sastojaka. Umjesto toga oni sadrže širok spektar vitamina, enzima, aminokiselina, elemenata u tragovima, antioksidansa, minerala, sekundarnih biljnih tvari ...

Već u početku djelovanja glavni fokus tvrtke bio je na klijanju i fermentaciji i nudile su se individualne mješavine s domaćim žitaricama i sojom koje su trebale pružiti podršku srcu, koži, kosi, kostima i crijevima. Povratne informacije kupaca već su tada bile izuzetno pozitivne i asortiman se malo pomalo povećavao. Pri odabiru sastojaka za proizvode tvrtka se posebno fokusira na cjelovitost odnosno prirodnost sirovina. Prema podacima iz tvrtke ne koriste se ekstrakti ili izolirane, denaturirane hranjive tvari.

Prednosti klijanja i fermentacije

Danas se tehnike obrade hrane klijanjem i fermentacijom rijetko koriste, ali nude brojne prednosti. Ovi procesi naime povećavaju sadržaj hranjivih tvari u hrani; i tako se uvelike razlikuju od kuhanja, zamrzavanja ili kuhanja na pari, gdje se sadržaj uvijek smanjuje.

  • Posebna se pozornost posvećuje najvećoj mogućoj gustoći hranjivih tvari. Optimalno vrijeme, koje je različito za svaku žitaricu je pritom odlučujuće, a tvrtka ima iskustvo u određivanju tog vremena.
  • Zbog velike gustoće hranjivih sastojaka, kod SOJALL proizvoda su dovoljne male dnevne količine unosa.
  • Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu proizvodi su sigurni; i pazi se na najbolju higijenu i dugotrajnost.
  • Proizvodi imaju kvalitetu sirove hrane, jer se proizvode vrlo pažljivo.
  • Zbog klijanja i fermentacije te procesa pretvorbe i razgradnje proizvodi imaju visoku bioraspoloživost.
  • Glikemijski indeks cjelovitih žitarica smanjuje se do 90% za vrijeme klijanja i fermentacije.
  • Poboljšava se bioraspoloživost biljnih proteina - što je posebno zanimljivo za vegetarijance i ljubitelje sporta.

Zajamčeno prirodno

Mnogi proklijali proizvodi na tržištu imaju izuzetno visoke količine vitamina i minerala. To se često postiže umjetnim dodavanjem tih tvari; postoje razne metode za umjetno povećavanje sadržaja nutrijenata. SOJALL ne koristi nijednu takvu metodu, već se oslanja na svoja dugogodišnja iskustva. Sve hranjive vrijednosti proizvoda postižu se prirodnim putem.

SOJALL proizvodi – jednostavno i ukusno

Sve mješavine SOJALL proizvoda imaju ugodno začinski okus, a zbog malih količina mogu se bez problema uzimati svakodnevno. Organska premium hrana namjerno se ne puni u kapsule tako da se dragocjene aktivne tvari već mogu apsorbirati kroz sluznicu u ustima. Najjednostavnije je proizvode umiješati u jogurt, smoothie, napitke ili muesli.

Ovdje ćete pronaći ponudu SOJALL Pro Natura u Vitalabo trgovini.