Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Fini namaz od kombinacije kakaa i orašastih plodova

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Slični proizvodi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Mješavina ljutog kakaa, hrskavih komadića lješnjaka, nježnih indijskih oraščića i slatkoće šećera od cvjetova kokosa čine ovaj veganski namaz pravom poslasticom.

Napomena za alergičare:

  • Sadrži orašaste plodove.
  • Može sadržavati tragove kikirikija, drugih orašastih plodova i sezama.

Savjet za recept "Veganski kolači od lješnjaka":

Vrijeme pripreme: cca 10 minuta

Vrijeme pečenja: 20 minuta

Sastojci za 8 kolačića:

  • 460 g crnog graha u konzervi
  • 1/2 šalice namaza od kakaa i lješnjaka
  • 4 žlice kakao praha
  • 2 žlice bezglutenskog brašna
  • 1/3 šalice agavinog sirupa
  • 1/3 šalice šećera od kokosovog cvijeta
  • 4 žlice biljnog mlijeka
  • 1 žlica otopljenog kokosovog ulja
  • 2 žličice ekstrakta vanilije
  • 1 žličica morske soli
  • 1 žličica praška za pecivo
  • 1/2 žličice sode bikarbone
  • 1/2 šalice čokoladnih komadića ili kakao zrna
  • Po želji: goji bobice ili murve

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Grah dobro operite i stavite u ručni blender.
  3. Stavite preostale sastojke osim goji bobica i kakao zrna u ručni blender.
  4. Dobro izmiješajte dok ne dobijete kremastu smjesu.
  5. Sada umiješajte goji bobice, dudove i/ili kakao zrna.
  6. Tepsiju obložite papirom za pečenje i u nju ulijte smjesu.
  7. Pecite 20-30 minuta dok rub ne olabavi tepsiju.
  8. Ostavite da se ohladi 10-15 minuta i onda uživajte.

Marke: Naturya

Naša preporuka

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread