Third Wave Nutrition Plantforce magnezijev karbonat marakuja

Magnezij s okusom marakuje

RasprodanoViše se ne proizvodi

Novija verzija ovog proizvoda:

Opis

Magnezij kao esencijalni mineral za metabolizam i ostale procese

  • Osobe koje žele zadovoljiti potrebe tijela za magnezijem, multifunkcionalnim mineralom, na ukusan način, to sada mogu uz pomoć Plantforce magnezija danskog proizvođača Third Wave Nutrition – uključujući i jednostavno rukovanje.
  • Magnezij igra važnu ulogu podržavajući funkciju mišića i nervnog sistema.
  • Uz kalij, magnezij je s kemijskog stajališta – kao pozitivno nabijena čestica Mg2+ - jedan od važnijih kationa u našim tjelesnim stanicama. Osim toga, magnezij je potreban za održavanje koštanog sustava – kroz mineralizaciju koštanih stanica – i podržava skeletne mišiće.

Optimalna apsorpcija zahvaljujući ionskom magnezij citratu

  • Kako bi optimizirali apsorpciju esencijalnog minerala magnezija, Plantforce magnezij u prahu se u dodiru s vodom pretvara u bolje iskoristivu tvar. Kod miješanja s vodom iz magnezij karbonata i dodane limunske kiseline nastaje ionski magnezij citrat, koji, kao organski oblik, naše tijelo može optimalno apsorbirati i dobro je podnošljiv.

Neutralan ili s okusom

  • Prema potrebi prehranu možete dopuniti s Plantforce magnezijem, koji je ponuđen u dva okusa. Plantforce magnezij neutral je pogodan za sve jer je neutralnog okusa, a za sve koji žele blagi, svježi citrus okus, tu je Plantforce magnezij marakuja – za ljubitelje voćnih osvježavajućih napitaka s egzotičnim notama. Zahvaljujući laganom sladilu koje daje stevija, ovdje se radi o voćnom doživljaju okusa na bazi prirodnih aroma, skoro bez kalorija, koji je ukusan i djeci.

Preporučeno doziranje:

  • Plantforce magnezij moguće je umiješati u hladnu ili vruću vodu, prema želji, i konzumirati između ili za vrijeme obroka.
  • Za početak uzimanja preporučeno je početi s 1 čajnom žličicom (cca 2 g) i povećavati količinu do maksimalno 2 čajne žličice (cca 4 g) – odnosno 375 mg magnezija.
  • Ovisno o individualnim potrebama moguće je preporučenu količinu uzeti jednom dnevno ili rasporediti na više obroka. Možete pripremiti idealni sportski napitak za sljedeći trening kako bi nadoknadili gubitak elektrolita – do kojeg dolazi zbog gubitka tjelesnih tekućina za vrijeme sporta.
  • Za to pomiješajte mineralnu vodu s malo prirodnog soka jabuke i 1 čajnom žličicom Plantforce magnezija. Konzumirajte za vrijeme i nakon tjelesne aktivnosti.
  • Kada pomiješamo prah s vodom dobivamo ioniziran magnezij citrat
Marke: Third Wave Nutrition
Oblik prezentacije: Prašak
Ciljevi treninga: Izdržljivost
Minerali: Magnezij
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatne informacije
Sastojak u 4 g
Magnezij 375 mg

Sastojci: magnezijev karbonat, limunska kiselina, prirodne arome, stevia glikozid*

* sladilo

Opće informacije o magneziju

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Third Wave Nutrition Plantforce magnezijev karbonat marakuja

3 recenzije kupaca u drugim jezicima

5,0 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
4 (100%)
4 zvjezdica 4 zvjezdice
0 (0%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

4 ocjene

Jezik: hrvatski - još nije recenzija. Ali možete naći 3 recenzije u drugim jezicima.