Hawlik Reishi prah kapsule

Ganoderma lucidum

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Novija verzija ovog proizvoda:

Opis

Hawlik ekstrakt i mješavina praha ujedinjuje bio-iskoristive polisaharide iz ekstrakta s čistim prahom gljive u njenom izvornom obliku.

Za naše Reishi proizvode uzgaja se cijela gljiva, pažljivo se suši i samelje super-(Shellbroken postupak*). Nakon toga se pomoću ekstrakcijskog postupka koji je poznat iz tradicionalne medicine i koji je patentiran oslobađaju polisaharidi iz ovojnice gljive i na taj način se čine bolje iskoristivim za tijelo.
*Shellbroken je specijalan, super-fini postupak mljevenja koji povećava biološku iskoristivost. Uvijek se samelje cijeli plod gljive.

HawlikReishi ekstrakt + prah godinama je vrlo cijenjen od tisuće korisnika. Ekstrakt + prah kapsule su optimalno pogodne za održavanje i uspostavljanje vitalne ravnoteže!

Iz strogo kontroliranog uzgoja sa jamstvom o kvaliteti!

Svaka kapsula sadrži 250 mg Reishi ekstrakta (60 mg polisaharide), 150 mg Reishi praha i 8,5 mg prirodnog vitamin C.

Gljiva besmrtnosti
Ni o kojoj drugoj vitalnoj gljivi se ne pričaju tolike legende kao o Reishi gljivi. Temeljem duge tradicije primjene nije ni čudo da se „gljiva besmrtnosti“ kako ju Kinezi zovu, već tisućljećima visoko cijeni u azijskoj medicini. Da li kao prah ili ekstrakt ona sadrži enormno mnoge bioaktivne tvari čiji su pozitivni učinci na ljudsko zdravlje znanstveno dokazani.

Sastavni dio kineske tradicije

Kod spomena tradicionalne kineske medicine (TKM) većina pomisli najprije na akupunkturu. Ali i biljke i upotreba vitalnih gljiva danas u TKM imaju svoje čvrsto mjesto. Reishi (latinski: ganoderma lucidum, japanski: reishi, kineski: ling zhi) pri tome zauzima centralnu ulogu – kada joj se već tisućljećima pripisuje pospješivanje vitalnosti i produženje životnog vijeka. Još mnogo prije nego su bile poznate mnogobrojne sadržajne mineralne tvari, vitamini i druge bio-aktivne tvari, kineski su liječnici koristili Reishi za opće jačanje imunološkog sustava i kao prirodno „anti-aging-sredstvo“.

U središtu današnjih znanstvenih interesa nalaze se prije svega polisaharidi i antioksidanti, koji su dokazivi u velikoj koncentraciji i u kod nas divlje rastućoj gljivi bizarnog izgleda. Njena djelovanja daju dobra obrazloženja za to da ona kod Kineza slovi kao simbol sreće, pa čak se primjenjuje i kao amajlija.
Reishi od kojeg dobivamo svoje visokovrijedne prahove i ekstrakte dolazi iz strogo kontroliranog uzgoja i pažljivo se prerađuje.

Preporuka primjene:
2 x dnevno 2 kapsule s mnogo tekućine

Marke: Hawlik
Oblik prezentacije: Kapsule
Alergeni: Bez glutena, Bez jaja, Bez ribe, Bez soje, Bez laktoze
Svojstva : BEZ alergena, BEZ kvasca, Vegansko, Vegetarijansko, BEZ pšenice
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatne informacije
Sastojci po kapsuli
Reishi prah 150 mg
Reishi ekstrakt 250 mg
od toga polisaharidi 60 mg
Vitamin C (prirodni) 8,5 mg

Iz strogo kontroliranog uzgoja s garancijom kvalitete!

Hawlik - Informacije o sigurnosti proizvoda

Iskustva naših kupaca

1 recenzija u jeziku: hrvatski za Hawlik Reishi prah kapsule

25 recenzije kupaca u drugim jezicima

4,9 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
30 (96%)
4 zvjezdica
0 (0%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
1 (3%)

31 ocjena
1 recenzija kupaca. Jezik: hrvatski
25 recenzije kupaca u drugim jezicima