Hawlik

Prvo poduzeće u Europi koje je dobilo pečat kvalitete laboratorijske grupe AGROLAB za proizvode s vitalnim gljivama!

Kupovina po kategorijama

Hawlik: 57 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

O menadžmentu kvalitete tvrtke Hawlik

Mi smo prvo poduzeće u Europi koje ima dozvolu laboratorijske grupe AGROLAB da stavi pečat kvalitete na svoje proizvode s vitalnim gljivama. Taj pečat dodjeljuje se prema vrlo strogim pravilima. Njime se označavaju samo redovito kontrolirani proizvodi. Laboratorijska grupa AGROLAB je neovisna, akreditirana i certificirana. Ona testira naše proizvode s vitalnim gljivama prema najstrožim njemačkim zakonima o prehrambenim namirnicama. Svaka pojedina serija proizvoda se kontrolira. AGROLAB kontinuirano testira proizvode na 500 pesticida, teške metale i mikrobiološke elemente. Svi prašci gljiva se dodatno podvrgavaju DNA - testu identiteta. Time se osigurava da se uistinu prerađuju navedene gljive.

Pečat kvalitete daje našim potrošačima siguran dokaz o visokoj kvaliteti i čistoći naši proizvoda s vitalnim gljivama. Godišnje investiramo oko 500.000 eura u osiguranje kvalitete, istraživanje i razvoj. Naše visokokvalitetne proizvode s vitalnim gljivama nudimo po povoljnim cijenama. Stoga se radujemo sve većem broju zadovoljnih kupaca. Tu ubrajamo liječnike, iscjelitelje i farmaceute. Broj naših individualnih kupaca također kontinuirano raste. Trenutno opskrbljujemo oko 100.000 krajnjih potrošača. U Njemačkoj se sirovine još jednom podvrgavaju strogoj kontroli kvalitete u državno priznatom laboratoriju, što još jednom potvrđuje da roba 100% odgovara njemačkim zakonima o prehrambenim proizvodima. To ispitivanje vrši neovisni, u Njemačkoj akreditirani laboratorij LUFA-ITL iz laboratorijske grupe AGROLAB. Sastojci se na kraju stavljaju u kapsule odnosno tablete putem najmodernije tehnike u farmaceutskom poduzeću u Njemačkoj.
Potpuno smo svjesni odgovornosti koju preuzimamo u proizvodnji i distribuciji vitalnih gljiva. Stoga se brinemo o dosljednosti našeg menadžmenta kvalitete. Mi nudimo najbolju kvalitetu po prihvatljivim cijenama. To nam potvrđuju naši vjerni kupci. Već 30 godina od osnutka tvrtke kupci su vjerni našim gljivama. Razlog našeg velikog uspjeha je i činjenica da su najbolja kvaliteta i prihvatljive cijene zajedno s optimalnom uslugom - kao što su brza dostava i kompetentni savjeti - sastavni dio filozofije naše tvrtke. U vrlo kratkom vremenu postali smo vodeći proizvođači vitalnih gljiva.