Amaiva  Listovi koprive

Suhi listovi koprive u ekološkoj kvaliteti

  • iz kontroliranog biološkog uzgoja
  • ne sadrži umjetne arome i aditive
  • pažljivo sušeno na zraku
  • s ljubavlju ručno pakirano
  • Bio certificirano
    Bio certificirano
  • 31,70 Kn (37,29 Kn / 100 g)

uključ. 25% PDV bez troškova dostave

Na zalihi

Dostava na datum srijeda, 11. prosinca: Naručite petak do 11:00 sati.

Pravovremena dostava prije Božića: naručite najkasnije do pon, 16. pro do 23:59 sati. Saznajte više

Sadržaj: 85 g

Na moj popis želja

Br. proiz. AMA-31106-3, Sadržaj: 85 g

EAN: n/a

  • iz kontroliranog biološkog uzgoja
  • ne sadrži umjetne arome i aditive
  • pažljivo sušeno na zraku
  • s ljubavlju ručno pakirano
  • Bio certificirano
    Bio certificirano

Pogodnosti trgovine Vitalabo web trgovina HrvatskaPogodnosti trgovine Vitalabo web trgovina Hrvatska

  • Besplatna dostava u državu: Hrvatska za narudžbe iznad 340,00 Kn *
  • Dostava putem Posta.si, UPS Standard, DHL Express ili UPS Express
  • Narudžbu izvršite do petak 11:00 i paket ćete primiti u roku 2 - 5 radnih dana (Posta.si, vrijedi samo za proizvode na zalihi)
  • Predraćun
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB

Opis

Kopriva većinom izaziva strah zbog toga što peče kad dođe u dodir s kožom. Međutim kada se listovi koprive osuše ili kuhaju, ova biljka postaje prava superhrana.

Listovi su vrlo bogati kalcijem, željezom i proteinima, a također su idealni za pripremu osvježavajućeg smoothija.

  • iz kontroliranog biološkog uzgoja
  • bez genetskog inženjeringa, umjetnih pesticida i herbicida
  • pažljivo sušeno

Priprema:
Stavite 2 pune čajne žličice u šalicu s vodom od 95°C i ostavite da stoji 5 - 10 minuta.

Marke: Amaiva
Svojstva proizvoda NOVO: Bio certificirano
Oblik prezentacije: Čaj

Sirovine

  • Kopriva listovi [1]
  1. iz kontroliranog organskog uzgoja

Ocjena proizvoda

5,0 od 5 zvjezdica
3 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

3 ocjene

Jezik: hrvatski - još nije recenzija. Ali možete naći 1 recenziju u drugim jezicima.