Amaiva

Amaiva shvaća Vaše zdravlje vrlo ozbiljno. Stoga su razvili dodatke prehrani koji ne samo da se temelje na očuvanom starom ajurvedskom učenju o zdravlju i biljkama kao i na modernim znanstvenim spoznajama, već sadrže 100% prirodne sastojke.

Pritom se sigurnost proizvoda redovito testira u jednom njemačkom, neovisnom laboratoriju. Ne samo učinkoviti, nego i ekološki i društveno održivi.

Kupovina po kategorijama

Amaiva: jedan proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

O tvrtki Amaiva

Mi volimo biti »zeleni«!

Kao malo obiteljsko poduzeće orijentirani smo od početka na održivu i ekološki prihvatljivu proizvodnju. Održivost je tema kojom se neprestano bavimo i kojoj pristupamo s velikom ozbiljnošću. Ona predstavlja poduzetničku odgovornost koja se reflektira u mnogim mali i ponekim velikim djelima i odlukama.

Zelena točka

Kod pakiranja koristimo ekološki prihvatljive materijale kojima se ne iscrpljuju resursi. Kod bio - čaja pazili smo na skladištenje, tako da i jedan ili dva mjeseca nakon kupnje možete uživati u svježini našeg čaja. Sa zelenom točkom brinemo se o kompletnom ekološkom recikliranju a u području pakiranja neprestano tražimo još bolja rješenja.

Naš bio - certifikat

Mnogi paze na bio - pečat, jer on obećava određenu mjeru kvalitete i zdravlja. Ono što malo ljudi zna: bio - pečat ima veliki utjecaj na poljoprivredu a time i na naš okoliš. Tek nakon jasnog označavanja bio - proizvoda došlo je do povećane potražnje za kontroliranim biološkim namirnicama. Tko kupuje proizvode s bio - znakom, šalje određenu poruku i priključuje se grupi potrošača koja podržava prirodni uzgoj bez pesticida i herbicida. Stoga veliki dio našeg bilja i sastojaka potiče iz biološki kontroliranog uzgoja.

Naša kvaliteta:

  • 100% prirodni sastojci
  • Ekološki i društveno održiva proizvodnja
  • Vrlo visoka bioraspoloživost