Vigeovit Koža - kosa - nokti

Prirodna kozmetika za ljepotu iznutra.

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

Vitamaze Sikavica
Dr. Ehrenberger organski i prirodni proizvodi MSM kapsule
Vitamaze R-alfa-lipoična kiselina

Opis

Hipoalergenski kompleks mikronutrijenata koji podupire čvrst izgled kože, snažne nokte i vitalnu kosu – i za osjetljive osobe.

100% bez aditiva. Farmaceutska kvaliteta. Made in Austria. Vegansko.

VIGEOVIT® Koža Kosa Nokti je nutritivna kozmetika koja može pozitivno utjecati i na ten kao i na psihu. Pivski kvasac sadržan u proizvodu VIGEOVIT® Koža Kosa Nokti je prirodan izvor nutrijenata koji podupiru izgled kože i strukturu vezivnog tkiva. U formuli sadržani B-vitamini hrane kožu iznutra i mogu pomoći u pružanju hranjivih tvari za kosu i nokte.

Sastojci
pivski kvasac (neaktivan), kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, punilo: celuloza, nijacinamid, kalcij-D-pantotenat, cijanokobalamin, piridoksin HCI, riboflavin, tiamin mononitrat, folna kiselina, D-biotin.

Prednosti proizvoda

  • bez laktoze, fruktoze, glutena
  • bez umjetnih boja i aroma
  • hipoalergenska proizvodnja
  • halal
  • u kapsuli bez želatine
  • za žene i muškarce
  • i za osjetljive osobe
  • ISO 22000 (DEKRA) – certificirana proizvodnja
  • made in Austria

Preporuka primjene: Dnevno uzeti 1 x 1 kapsulu s tekućinom.

Sigurnosne napomene: Navedena preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani ne predstavljaju zamjenu za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu ili za zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom.

Savjet
Kombinirajte unutarnju primjenu B-vitamina i pivskog kvasca s visokokvalitetnom kozmetičkom njegom, koja aktivno podupire osjetljivu kožnu barijeru. B-vitamini su posebno korisni kada se uzimaju uz obrok.

Za sinergijski učinak možete kombinirati proizvod VIGEOVIT® Koža Kosa Nokti s VIGEOVIT® Magnezij Duo.

Ljepota dolazi iznutra! VIGEOVIT® Koža Kosa Nokti je nutritivna kozmetika za zdrav sjaj, koji dolazi iznutra! Zahvaljujući B-vitaminima sjaji ne samo ten već i psiha, jer posebni B-vitamini (npr. vitamin B6) također pridonose mentalnoj ravnoteži. Pivski kvasac pruža element u tragovima selen, koji je važan za normalnu kožu i kosu.

Marke: Vigeovit
Oblik prezentacije: Kapsule
Svojstva : BEZ alergena, Halal, Vegansko, Vegetarijansko

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Vigeovit Koža - kosa - nokti