Vigeovit Immun Aktiv

Imunokompleks za potporu obrambenog mehanizma

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

Dr. Ehrenberger organski i prirodni proizvodi Ekstrakt tamjana + đumbir + kurkuma
Dr. Ehrenberger organski i prirodni proizvodi Selen
Life Light Cor-Activit

Opis

Hipoalergenski kompleks mikronutrijenata s antioksidativnim vitaminom C i cinkom za potporu obrambenom mehanizmu i sa »zdravim plusom« mikroalge klorele.

100% bez aditiva. Farmaceutska kvaliteta. Made in Austria. Vegansko.

VIGEOVIT® Immun Aktiv sastoji se od mikronutrijenata cinka i vitamina C te bioaktivne klorele. Cink i vitamin C imaju važno značenje za obrambeni sustav. Element u tragovima cink sudjeluje u mnogim mehanizmima tijela, kao što je npr. ravnoteža kiselina i baza i važan je antioksidans. Zahvaljujući prirodnom udjelu visokokvalitetnog ekstrakta acerole VIGEOVIT® Immun Aktiv ima posebno bioraspoloživa svojstva. Klorela je slatkovodna alga koja prirodno bogata nutrijentima.

Sastojci:
klorela mikroalga (Cholerella pyreinoidosa), cink-D-glukonat, kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, ekstrakt acerole (50% vitamin C), askorbinska kiselina.

Prednosti proizvoda

  • bez laktoze, fruktoze, glutena
  • bez umjetnih boja i aroma
  • hipoalergenska proizvodnja
  • halal
  • u kapsuli bez želatine
  • za žene i muškarce
  • i za osjetljive osobe
  • ISO 22000 (DEKRA) – certificirana proizvodnja
  • made in Austria

Preporuka primjene: Dnevno uzeti 1 x 1 kapsulu uz obrok s tekućinom.

Sigurnosne napomene: Navedena preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani ne predstavljaju zamjenu za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu ili za zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom.

Savjet
Imunoaktivni mikronutrijenti trebaju se redovito unositi putem prehrane. Kod povećane potrebe za cinkom i vitaminom C može se preporučiti dodatak prehrani u obliku kombiniranih preparata.

Nemojte samo u proljeće paziti na ravnotežu kiselina i baza. Cink doprinosi normalnom metabolizmu kiselina i baza.

Vitamin C ne smije biti previsoko doziran, jer je moguća apsorpcija samo do 250 mg po dozi. Ostanite u fiziološkom području. Klorela ne samo da opskrbljuje tijelo dragocjenim mikronutrijentima, već i podupire apsorpciju prirodnih vitalnih tvari.

Kultivacija mikroalge je skupa, a ona je dragocjeni pratitelj u hladnim godišnjim dobima, jer su neki sadržani sastojci važni za obrambene funkcije.

Marke: Vigeovit
Oblik prezentacije: Kapsule
Svojstva : BEZ alergena, Halal, Vegansko, Vegetarijansko

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Vigeovit Immun Aktiv