Vigeovit Basis Bioaktiv

Basis-multivitamini za svakodnevne potrebe.

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis

Hipoalergenski kompleks mikronutrijenata i za osjetljive osobe s idealno doziranim vitaminima, mineralima i bioaktivnim biljnim tvarima za dobar osjećaj i antioksidativnu zaštitu stanica.

100% bez aditiva. Farmaceutska kvaliteta. Made in Austria. Vegansko.

VIGEOVIT® Basis Bioaktiv je uravnotežena kombinacija nutrijenata, koji mogu dati dragocjen doprinos svakodnevnoj opskrbi tijela. Poseban naglasak leži na mikronutrijentima, koji se ne mogu uvijek u dovoljnoj količini dobiti iz prehrane, a istodobno za njima postoji povećana potreba zbog modernog načina života. Zahvaljujući »zdravom plusu« iz OPC, nara i likopena ova inovativna formula optimalna je za muškarce i žene. Sadržani sastojci pružaju dragocjene biljne supstance.

Sastojci:
magnezijev citrat, kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt nara (Punica granatum), askorbinska kiselina, ergokalciferol, punilo: celuloza, D-alfa-tokoferilacetat, ekstrakt rajčice, cinkov pikolinat, nijacinamid, L-selenmetionin, kalcij-D-pantotenat, menakinon, piridoksinhidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, folna kiselina, D-biotin, metilkobalamin.

Prednosti proizvoda

 • bez laktoze, fruktoze, glutena
 • bez umjetnih boja i aroma
 • hipoalergenska proizvodnja
 • halal
 • u kapsuli bez želatine
 • za žene i muškarce
 • i za osjetljive osobe
 • ISO 22000 (DEKRA) – certificirana proizvodnja
 • made in Austria

Preporuka primjene: Dnevno uzeti 2 x 1 kapsulu uz obrok s tekućinom.

Sigurnosne napomene: Navedena preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani ne predstavljaju zamjenu za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu ili za zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom.

Savjet
VIGEOVIT® Basis Bioaktiv ne sadrži željezo, bakar i jod. Stoga se receptura može koristiti i kada je potrebno izbjegavati unos joda odnosno kada ne postoji potreba za unosom željeza.

VIGEOVIT® Basis Bioaktiv je također zahvaljujući optimalnom sastavu nutrijenata i udjelu folne kiseline od 400 mcg (200% preporučene dnevne doze) idealan dodatak prehrani prije i tijekom trudnoće i dojenja.

Dodatak nara, OPC iz sjemenki grožđa i likopena čini ovu formulu posebnom, jer ovi ekstrakti zadovoljavaju posebne potrebe i žena i muškaraca. Prehranom se često ne pokriva potreba za bioaktivnim biljnim tvarima koje se u velikoj koncentraciji posebno nalaze u zrelim, industrijski neprerađenim namirnicama.

Formula pruža 400 I.U vitamina D iz veganskog izvora – posebno u zimskim mjesecima potreba za sunčanim vitaminom često nije optimalno zadovoljena. Receptura pokriva ovu dodatnu potrebu i pruža visokokvalitetni vitamin D.

Marke: Vigeovit
Oblik prezentacije: Kapsule
Vitamini: Multivitaminski pripravci
Svojstva : Halal, Vegansko, Vegetarijansko
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Vigeovit Basis Bioaktiv

Slični proizvodi:

  Kupci koji su kupili "Basis Bioaktiv" , kupuju i: