Garmin Oregon® 650

Odličan zaslon s velikim kapacitetom i s kamerom

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis
 • Zaslon na dodir od 3 inča, dobra čitljivost i pri jakoj sunčevoj svjetlosti
 • Autofokus-kamera s 8 MP, LED-bljeskalica/svjetiljka
 • Plastična osnovna karta svijeta
 • ANT+ i Bluetooth sučelje
 • Kompas s 3 osi i barometarski visinomjer
 • Dualni baterijski sustav: 2 AA baterije ili priloženi, interni NiMH paket na punjenje
 • Brža satelitska slika putem GPS-a i GLONASS - kompatibilnosti

Nova čvrsta i vodootporna Oregon-GPS - serija Garmin ručnih uređaja nudi više funkcija, više mogućnosti i dosad najsvjetliji zaslon na dodir, čitljiv i pri jakom suncu.

S Oregon 650 u rukama, spremni ste za potpuno novi svijet navigacije s Garmin uređajima. Zahvaljujući visokoosjetljivoj GPS i GLONASS satelitskoj navigaciji (više satelita znači brži protok podataka, čak i u zahtjevnim prigodama), te instaliranoj, plastičnoj osnovnoj karti svijeta i brzom procesoru, otvaraju Vam se nove mogućnosti korištenja karte. Možete povećati, pomaknuti, okrenuti - to omogućuje Multitouch funkcija i to u svim uvjetima, a uređajem možete rukovati i u rukavicama. Reflektirajući zaslon omogućuje čitanje karte i na jakom suncu.

Dodirnite i krenite!

Oregon 650 je posebno razvijen za upotrebu na otvorenom. Zaslon na dodir s kojeg se lako čita i na jakom suncu je dosada najsvjetliji od svih Garmin ručnih uređaja. Vrlo je čvrst i otporan na udarce te nudi Multitouch funkcije, a njime možete upravljati i u rukavicama. Udarci, prašina, prljavština, vlaga i voda ne mogu ništa ovom navigacijskom uređaju s kartama.

Lako određivanje pozicije

Oregon 650 sadrži ugrađeni elektronski kompas s 3 osi i s korekcijom nagiba, koji pokazuje smjer i kada mirujete i uređaj nije u vodoravnom položaju. Na temelju promjena pritiska u zraku, barometarski visinomjer točno pokazuje geografsku visinu te ga možete koristiti i za očitavanje barometarskih promjena i promjena vremena. S visokoosjetljivim WAAS/EGNOS i GLONASS GPS prijemnicima te s HotFix® satelitskim predviđanjem Oregon 650 može brže i točnije odrediti i zadržati GPS poziciju i u gustim šumama i dubokim kanjonima.

Dvostruko napajanje

Baterija u novom Oregon 650 ima trajanje do 16 sati a na raspolaganju Vam je i optimalni dualni baterijski sustav za aktivnosti na otvorenom. Možete koristiti internu, NiMH bateriju za punjenje (ne nalazi se u osnovnom paketu) ili uobičajene AA baterije, ako nemate mogućnosti punjenja baterija. NiMH baterija se automatski puni, kada se uređaj priključi na izvor struje.

Kvalitetne fotografije

Više ne morate nositi fotoaparat da bi snimili kvalitetne fotografije. Ugrađena digitalna Autofokus kamera s 8 megapiksela slika tako kvalitetno da fotografije jednostavno morate podijeliti s drugima. Svaka fotografija ima zapisani podatak o koordinatama na kojima je snimljena. Tako da kasnije možete opet lako pronaći to mjesto. Podijelite zatim fotografije tako da ih pomoću USB-a prenesete na računalo na stranicu Garmin Adventures. Ako trebate više memorije, umetnite microSDTM memorijsku karticu. S preglednikom slika možete pogledati i fotografije s drugih uređaja.

Bežični prijenos

Sinkronizirajte svoje podatke kao što su putne točke, geocache (blago), dionice i slike pomoću Garmin Cloud i pristupite im pomoću smartphona i aplikacije BaseCamp Mobile (trenutno dostupna samo na iOS). Putne točke, dionice, rute i geocache se pomoću Oregona 650 prenose 50 puta brže nego s ostalim Garmin ručnim uređajima koji podržavaju bežične funkcije.

Nadogradnja karata

Na Oregon možete bez problema dodati nove karte. Skinite karte iz našeg velikog izbora kvalitetnih topografskih karti za Europu. Možete izabrati i iz naših BirdsEyeTM Select - raster karata u mjerilu 1:25.000. Umetnite memorijsku karticu s BlueChart® g2 i provedite jedan dan na vodi, ili koristite City Navigator za navigaciju po ulicama. (Informacije o kompatibilnim kartama naći ćete pod karticom »Karte«). Dodajte svojim kartama i BirdsEyeTM satelitske slike (potrebna je pretplata).

Preuzmite sve Geocache točke (traženje blaga)

Došao je kraj sortiranju, biranju i planiranju. Na uređaju Oregon 650 može se spremiti neograničen broj skrivenog blaga. Ne samo tisuće ili milijun. Neograničeno. Preuzmite sva blaga na OpenCaching.com ili na GSAK stranicama. Možete preuzeti i iz svojih omiljenih stranica koje podržavaju GGZ datoteke*. Svi podaci za geocaching su u elektroničkom obliku, bez ispisa na papiru. Pročitajte detaljne opise, savjete i otkrića. Pogledajte fotografije blaga. Sortirajte blaga prema veličini, zahtjevnosti terena, poteškoćama i tipovima. Povežite se s blagom koje ima chirp odašiljač. Zabilježite svoje otkriće. Nemojte ništa propustiti. Oregon 650 nema granica.

Planiranje sljedeće avanture

Planirajte svoju avanturu s BaseCampTM, besplatnim Garmim programom. BaseCamp nudi odličnu pripremu s kartama, putnim točkama, dionicama i rutama. Nakon povratka kući podijelite svoja iskustva putem Garmin Adventures sa svojim prijateljima, obitelji i istomišljenicima. Topografski podaci prikazuju se na računalu u 2D ili 3D obliku, koji obuhvaćaju visinske linije i profile.

Marke: Garmin
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatne informacije

Osnovni paket: Oregon 650, osnovna karta svijeta, NiMH baterija na punjenje, USB punjač, karabin, upute za uporabu

Dimenzije, težina i kapacitet
Dimenzije uređaja, Š x V x D 6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 x 4,5 x 1,3 inča)
Veličina prikaza, ​​Š x V B x H: 3,8 x 6,3 cm (1,5 x 2,5 inča); 7,6 cm dijagon. (3 inča)
Rezolucija zaslona, ​​Š x V 240 x 400 piksela
Način prikaza reflektirajući TFT - zaslon na dodir u boji
Težina 209,8 g (7,4 unci) s baterijama
Baterija NiMH-komplet baterija (priloženo) ili 2 AA baterije (nije priloženo); preporuča se NiMH-baterija ili litijska baterija
Trajanje baterije 16 sati
Vodootporan da (IPX7)
Prikladno za plivanje ne
Visokoosjetljivi GPS prijemnik da
PC sučelje kompatibilan s Highspeed-USB i NMEA 0183

Karte i memorija
Osnovna karta da
Instalirane karte ne
Mogućnost nadogradnje karata da
Ugrađena memorija 3.5GB
Prihvaća memorijske kartice MicroSD ™ karticu (nije priložena u osnovnom paketu)
Putne točke 4000
Rute 200
Spremanje dionica 10.000 točaka, 200 spremljenih dionica

Funkcije
Automatsko vođenje pute (upozorenja za skretanja na cestama) da (mogućnost karata sa detaljnim informacijama o cestama )
Elektronski kompas da (3 osi, ispravljanje nagiba)
Zaslon na dodir da
Barometarski visinomjer da
Kamera da (8 megapiksela, Autofokus, Digitalzoom, blica)
Geocaching-Modus da (bez papira)
Kompatibilan s Custom Maps da
PhotoNavigation (navigacija pomoću koordinata fotografija) da
Kalendar lova i ribolova da
Kalendar sunca i mjeseca da
Tabele morskih mijena s mogućnošću BlueChart karte da (s mogućnošću BlueChart karte)
Izračunavanje površina da
Definirane posebnih točaka, POIs (mogu se preuzeti daljnje POIs) da
Prijenos s uređaja na uređaja (Podaci se bežično izmjenjuju sa sličnim uređajima) da (dodatno fotografije i Custom Maps)
Preglednik slika da
Kompatibilan s Garmin Connect™ (Online-Community za analizu, klasificiranje i razmjenu podataka) da

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Garmin Oregon® 650

Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Oregon® 650" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder