Peeroton dodaci prehrani

Vrhunski proizvodi za vrhunske sportaše

Austrijska tvrtka Peeroton bavi se sportskim djelatnostima od 1994. godine i danas je jedan od najpoznatijih dobavljača sportske i dopunske prehrane. Različiti proizvodi u širokom asortimanu razvijeni su prema najnovijim znanstvenim spoznajama i zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, tako da zadovoljavaju i zahtjeve vrhunskih sportaša.

Kupovina po kategorijama

Peeroton: 22 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Paleta proizvoda Peeroton već se godinama uspješno koristi u vrhunskom sportu. Odlikuju je posebna kvaliteta i čistoća, a svaka serija proizvoda testira se u Austriji. Dosljednom provedbom tih principa Peeroton kao Vaš savršeni partner stavlja Vam na raspolaganje idealno rješenje za Vašu dobrobit.

Stalnom suradnjom s profesionalnim partnerima kao što su Sportuni Beč i IMSB, proizvodi Peeroton mogu se prilagoditi različitim odnosno sve većim zahtjevima sportaša. To znači da se ovi proizvodi razvijaju uz pomoć intenzivne suradnje s korisnicima. Ovi proizvodi su fleksibilni, razvijaju se i poboljšavaju u skladu s Vašim zahtjevima, ali naravno ne narušavajući pritom kvalitetu samih proizvoda. Zbog toga je paleta proizvoda vrlo velika. Uz informacije o stručnim saznanjima o proizvodima dobit ćete individualne preporuke za konzumaciju koje će Vam olakšavati donošenje odluke pri odabiru proizvoda. Jer: njihov krajnji cilj je, i ostat će, zadovoljan kupac i njegovo oduševljenje. Zbog toga oni razmišljaju unaprijed. Jer gdje ostali idu u korak s vremenom, oni idu zajedno sa svojim kupcima jedan korak ispred vremena.

DODACI PREHRANI – ZAHTJEVI

Definicija
Za konačnog potrošača izazov je snaći se u mnoštvu proizvoda na tržištu. Stoga jasna definicija i objektivna ocjena predstavljaju glavnu polazišnu točku u diskusijama za i protiv. Godine 2000. Europska komisija je predložila nacrt jedne direktive. Pod nazivom »Draft proposal for a European Parliament and Council Directive on food supplements« (Nacrt prijedloga za Europski parlament i direktiva Vijeća o dodacima prehrani) po prvi puta se pokušao donijeti jedinstveni propis. U tom nacrtu se ova grupa proizvoda označava kao prehrambeni proizvod. Zbog oblika u kojem se ti proizvodi nude, a koji nisu tipični za prehrambene proizvode već su sličniji lijekovima (kapsule, tablete, dražeje, prašak, ampule, kapi itd.) hitno je potrebno te proizvode razgraničiti od lijekova. Stoga je prije upotrebe potrebno provjeriti je li navedena pretežno prehrambena svrha ili se uglavnom navode ciljevi, koji se odnose na lijekove.

Kvaliteta proizvoda
Pri izboru nekog proizvoda obavezno je uzeti u obzir sljedeće kriterije:

  • Uzimanje dovoljne količine da bi se postigao pravi učinak, međutim ne smije se uzimati više od trostruke količine koju preporuča DGE (Njemačko društvo za prehranu)
  • Pružanje bioraspoloživosti, tj. sastojci se moraju apsorbirati u tijelu
  • Supstance moraju biti prikladne za konzumaciju te ne smiju biti štetne za zdravlje

Konačna preporuka je: prije uzimanja dodataka prehrani preporuča se odrediti individualni status npr. putem vađenja krvi. Dodaci prehrani moraju uistinu pozitivno djelovati na cjelokupno stanje čovjeka. To Peeroton smatra svojim kodeksom časti.