Life Light dodaci prehrani

S godinama iskustva i s opsežnom kompetencijom LIFE LIGHT je od 1993. godine jedan od najpoznatijih dobavljača ortomolekularnih mikronutrijenata. Austrijska tvrtka ističe se najvišim zahtjevima u području kvalitete sirovina i osiguranja kvalitete te nudi jedinstvene proizvode za najrazličitije potrebe.

Kupovina po kategorijama

Life Light: 145 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Life Light - u središtu je čovjek

Čovjek i njegova potraga za životnom radošću su u središtu filozofije tvrtke Life Light. Zato razvijanjem i proizvodnjom visokokvalitetnih mikronutrijenata tvrtka od 1993. godine nastoji pomoći ljudima da se više raduju životu. Ova austrijska tvrtka pridaje veliku važnost samostalnom i odgovornom djelovanju. I to se može vidjeti na jedinstvenim preparatima Life Light, koji udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Kompetencija i znanstveni angažman jamče najvišu kvalitetu proizvoda Life Light. Uz to kvaliteta proizvoda Life Light temelji se na sljedećim stupovima:

 • korištenje besprijekornih sirovina
 • upotreba prirodnih osnovnih materijala
 • sveobuhvatne provjere kvalitete
 • pažljiva prerada

Budući da tvrtka Life Light neprestano raste, danas ona ima sveobuhvatnu mrežu koja i nadilazi dostupna znanja i strukture uobičajeni proizvođačkih kompetencija. Tako je tvrtka Life Light aktivna i kao podrška medicinskim stručnim krugovima u razvoju vlastitih prehrambenih preparata i pružanju sveobuhvatne ekspertize. Life Light je uvijek ispred vremena u razvoju novih mikronutrijenata i stoga može ponuditi proizvode koji su najsuvremeniji na svim područjima.

Jedinstveni zahtjevi za kvalitetu

Očuvanje čistoće i prirodnosti sirovina je cilj koji tvrtka Life Light uvijek nastoji ispuniti sa svojim proizvodima. Budući da održivost i očuvanje prirode imaju vrlo važnu ulogu u poduzeću, tvrtka uglavnom koristi domaće bilje i biljke iz zaštićenih samostanskih vrtova ili bioloških pašnjaka u proizvodnji svojih jedinstvenih pripravaka. Biljke se pažljivo uzgajaju i sakupljaju te stoga ispunjavaju visoke standarde tvrtke Life Light.

Kako bi se osigurao izuzetno visoki standard kvalitete Life Light je implementirao sigurnosni sustav koji daleko nadilazi zakonski propisane kontrole. Od primitka sirovina, kroz izradu pojedinačnih preparata do njihove isporuke svi koraci proizvodnje su besprijekorno dokumentirani. Na taj način Life Light svojim kupcima nudi najveću moguću transparentnost i sigurnost dobivanja proizvoda vrhunske kvalitete. Na temelju visoke kvalitete svojih proizvoda Life Light također nosi sljedeće pečate:

 • Njemački državni bio-pečat
 • EU-bio-pečat
 • Dijetetska hrana

Dijeljenjem znanja do bolje kvalitete života

Za Life Light je razmjena znanja jednako važna kao i proizvodnja jedinstvenih dodataka prehrani. Preko cjelovite zdravstvene platforme FORUM VIA SANITAS Life Light nudi mogućnost prijenosa znanja. Fokus ovog foruma je na ortomolekularnim mikronutrijentima, gljivama i biljkama koje se koriste za dobrobit ljudi. Njegove usluge uključuju:

 • Portal znanja o hranjivim tvarima sa stručnim publikacijama i savjetima iz prakse
 • Provođenje istraživanja
 • Razni događaji kao što su stručni kongresi i stručni seminari
 • Mreža za profesionalnu razmjenu stručnjaka i zainteresiranih strana

Tako Life Light nudi cjelokupni pristup temi ljudskog blagostanja i na različite načine stoji na raspolaganju ljudima.