Proizvodi

Naši proizvodi

Mi posredujemo u prodaji proizvoda svjetski poznatih proizvođača. Na našim stranicama možete pronaći detaljne informacije o svakom pojedinom proizvodu iz našeg asortimana. Pojedine proizvode možete kupiti u većem pakiranju te se u nekim slučajevima odobrava popust na količinu. Usporedne cijene naći ćete na našoj web-stranici gdje možete procijeniti koje pakiranje bi za Vas bilo najpovoljnije.

Traženje proizvoda

Točno znate što tražite? Tada unesite ime proizvoda u tražilicu, kliknite na »Traži« i pojavit će se relevantni podaci!

Svoje traženje možete izvršiti i prema kategorijama proizvodima, markama, filterima, ocjenama i cijenama.

Ako traženje nije uspjelo, evo nekoliko savjeta:

  • provjerite jeste li sve točno napisali
  • pokušajte sa sličnim pojmom
  • upišite jednostavniji pojam

Nemamo Vaš željeni proizvod? Javite nam što želite i mi ćemo se potruditi da taj proizvod uvrstimo u naš asortiman!

Dizajn proizvoda nije isti kao na Vašoj web-stranici

Trudimo se da sve slike naših proizvoda u dućanu uvijek budu aktualne. Ponekad se dogodi da nas proizvođač ne obavijesti pravovremeno o promjeni dizajna. Hvala na razumijevanju.
Molimo Vas da nas putem naše službe obavijestite o takvom slučaju!

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavka ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.

Ne možete pronaći željeni proizvod u našem dućanu?

Raduje nas svaki Vaš prijedlog i potrudit ćemo se da određeni proizvod ili marku uvedemo u naš asortiman. Kontaktirajte našu službu za pomoć korisnicima! Radujemo se Vašim idejama!

Imate dodatna pitanja o našim proizvodima?

Stojimo vam na raspolaganju! Kontaktirajte našu službu za pomoć korisnicoma!

Mi sami neprestano testiramo svoje proizvode, dobivamo vrlo mnogo povratnih informacija od naših kupaca i sudjelujemo na edukacijama o proizvodima.
Zato Vam uglavnom odmah možemo dati najbolje moguće informacije. Međutim, postoji mogućnost da zbog izrazito širokog asortimana ni mi nemamo određene informacije. U tom slučaju svakako ćemo kontaktirati i samog proizvođača te Vam u najkraćem mogućem roku proslijediti dobivenu informaciju. Svakako ćemo vas kontaktirati telefonom ili putem elektronske pošte! Veselimo se komunikaciji sa vama!