Lakše savladajte školski dan – s hranom za mozak!

Imaju li vasa djeca problem s koncentracijom i učenjem npr. probleme kod pamćenja? Jesu li brzo umorni? Nervozni? Neuravnotežni i brzo loše raspoloženi? – osim toga najrađe jedu pomfri, picu, hrenovke, slatkiše i limose? Tu pomaže samo jedno: više vode, voća, povrća i žitarica. Ali i posebnih dodataka prehrani koji će pozitivno ujtecati na mozak te pomoći da se lakše prođe kroz školski dan.

Mnogobrojne znanstvene studije dokazale su poveznice između prehrane i kapacita učenja. 

  • Zasićene masnoće u velikim količinama (npr. u maslacu ili kokosovoj masti) i
  • transmasti (kao što se nalaze u pomfritu, kroasanima i gotovim jelima) jesu “prestupnici” koji ukoliko se koriste u pretjeranim količinama, smanjuju efektivno djelovanje mozga.
  • Čak i mala količina tekućina utječe na djelovanje –
  • ili manjak Omega3 i Omega6 kiselina koja se nalazi u (mastima) ribi, lanenom ulju, orasima ili špinatu.
  • Efektivna Brainfood – poznata kao i prehrana za mozak-  ubrajaju se i aminokiseline (koje se nalaze u ribi, jaju, sezamu, mesu, mliječnim proizvodima s niskim udiom masti, bademima, kikirikiju…) kao
  • vitamini i minerali,
  • Elementi u tragovima – popot fosfora, cinka, selena i kalija (nalaze se u kruškama, brokuli, jagodama, bananama, grožđicama, jabukama…) i
  • lecitin (žutanjak, kvascu, soji i ribi…).

Kao roditelj znate kako je kad se ulazi u diskusije o hrani s djecom. I to ne samo s mladima koji su u pubertetu: dok mladići često sve odbijaju čak i ono što bi moglo biti donekle zdravo, djevojke najrađe odbijaju jest zbog linije – a uspjeh u školi izostaje.

Ako su djeca već veća ili manja s odabranim prirodnim sredstvima, taj ćete problem, bili otac ili majka, sasjeći u korijenu: za male je pogodan proizvod „Animal Parade Natures Plus“ da navedemo samo jedan primjer- izgleda smješno, dobrog je ukusa te se može pojesti poput bombona, a sadrži inteligentnu snagu.

Također imamo i „Source of Life Power Teen“ koji daje energiju za svakodnevnu hektiku mladih s punim rasporedom za školu i slobodno vrijeme. I čak i za roditeljske živce „Gelee Royal von Life Light“ za općenitu dobrobit i poboljšanjo djelovanje.