Bulgur, kvinoja i drugo
-
SOJALL Smeđi proso Bio, 250 g
- proklijano i fermentirano
- s vrijednom acerolom
- prirodni vitamin C i silicij
-
BioKing Heljda cijela Bio, 500 g
- svestrana upotreba
- za slatke i pikantne recepte
- podrijetlo: Njemačka
-
Alnatura Organski kus-kus od pira, 400 g
- finog, orašastog okusa
- idealno za brzo kuhanje
- proizvedeno od integralnog brašna od pira
-
BioKing Cjelovito smeđe proso u prahu Bio, 1000 g pak.
- od ljuske i klica
- pet puta finije mljeveno od brašna
- pažljiv proizvodni postupak
-
BioKing Kvinoja Bio, 500 g
- blago orašasti okus
- brza i jednostavna priprema
- za pikantne i slatke recepte
-
BioKing KAMUT® faraonsko zrno Bio, 1.000 g
- kontrolirani visoki standard kvalitete
- zajamčena čistoća sorte
- izvrsna svojstva za pečenje
-
BioKing Smeđe proso 100% proklijano, 1.000 g
- od ljuske i klica
- pet puta finije mljeveno od brašna
- pažljiv proizvodni postupak
-
BioKing Zlatno proso oljušteno Bio, 1.000 g
- pogodno za slatka i pikantna jela
- alternativa za prilog bez glutena
- podrijetlo: Austrija
-
Alnatura Organski kus-kus od slanutka, 400 g
- od brašna od slanutka
- kratko vrijeme kuhanja
- bogato proteinima
-
Alnatura Organska raž, 1 kg
- cjelovite žitarice
- demeter kvalitete
- snažnog okusa
-
Alnatura Organski zlatni proso, 500 g
- orašaste note
- za slatka i slana jela
- idealno za salate i složence
-
Alnatura Organska pšenica, 1 kg
- visok udio glutena
- pšenica iz Njemačke
- bioland kvaliteta
-
Alnatura Organski bulgur, 500 g
- prethodno kuhano i samljeveno
- za mnogo različitih recepata
- jednostavan za pripremu
-
Alnatura Organske pšenične mekinje, 250 g
- za muslije i peciva
- visok udio vlakana
- organska kvaliteta iz Austrije
-
Alnatura Organski kus-kus, 500 g
- prethodno kuhano i osušeno
- za mnogo različitih recepata
- jednostavan za pripremu
-
Alnatura Organske mekinje od pira, 250 g
- Vegan & Bioland certificirano
- za pečenje i rafiniranje
- za slana i slatka peciva
-
BioKing Amarant Bio, 500 g
- višestruka primjena
- bez glutena
Sve cijene sa PDV-om.