Kräutermax prirodni proizvodi

Kod proizvoda Kräuter Max kvaliteta je na prvom mjestu. Proizvodi udovoljavaju najvišim standardima kvalitete. Kräuter Max sadrži sastojke samo onih proizvođača koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Jednako kvalitetni i pažljivo odabrani sastojci čine osnovu svih proizvoda.

Kategorije:

Kräutermax: 115 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Misao vodilja Kräuter Max
Zdravlje i dobar osjećaj iz prirode od 1890.

Razvoj
Kräuter Max vrlo brižljivo razvija sve proizvode i u suradnji s poznatim stručnjacima. U asortiman se uzima samo ono što je korisno i što udovoljava najstrožim znanstvenim kriterijima. Christoph Zauner trenutno razvija recepture, uzima znanje starih generacija, kombinira ga s novim istraživačkim metodama i usklađuje ga s potrebama i zahtjevima našeg vremena. Sastav aktivnih tvari ne zasniva se samo na najnovijim znanstvenim spoznajama, već združuje i dugogodišnje iskustvo, tradicionalnu upotrebu i energetsku uravnoteženost. Pritom se znanje tradicionalne vještine iscjeljivanja združuje s najmodernijim znanstvenim spoznajama o djelovanju vitalnih tvari na ljudsko tijelo.

Proizvodnja
Svi proizvodi Kräuter Max proizvode se prema vlastitoj recepturi i njihovim normama. Proizvodnja je povjerena dugogodišnjim partnerima u Austriji i Njemačkoj. Najmoderniji proizvodni postupci, kvalificirani zaposlenici, savjesne kontrole u laboratoriju omogućavaju ispunjavanje najviših zahtjeva kvalitete.