Kräutermax prirodni proizvodi

Kompetentni već više od 125 godina

Kräutermax je kvalificirani dobavljač dodataka prehrani, eliksira, proizvoda za njegu i mnogih drugih biljnih proizvoda od 1890. godine. Sve se radi po vlastitim recepturama i od odabranih sirovina.

Kupovina po kategorijama

Kräutermax: 87 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Misao vodilja Kräuter Max
Zdravlje i dobar osjećaj iz prirode od 1890.

Razvoj
Kräuter Max vrlo brižljivo razvija sve proizvode i u suradnji s poznatim stručnjacima. U asortiman se uzima samo ono što je korisno i što udovoljava najstrožim znanstvenim kriterijima. Christoph Zauner trenutno razvija recepture, uzima znanje starih generacija, kombinira ga s novim istraživačkim metodama i usklađuje ga s potrebama i zahtjevima našeg vremena. Sastav aktivnih tvari ne zasniva se samo na najnovijim znanstvenim spoznajama, već združuje i dugogodišnje iskustvo, tradicionalnu upotrebu i energetsku uravnoteženost. Pritom se znanje tradicionalne vještine iscjeljivanja združuje s najmodernijim znanstvenim spoznajama o djelovanju vitalnih tvari na ljudsko tijelo.

Proizvodnja
Svi proizvodi Kräuter Max proizvode se prema vlastitoj recepturi i njihovim normama. Proizvodnja je povjerena dugogodišnjim partnerima u Austriji i Njemačkoj. Najmoderniji proizvodni postupci, kvalificirani zaposlenici, savjesne kontrole u laboratoriju omogućavaju ispunjavanje najviših zahtjeva kvalitete.