TAKE EAT FREE - bez glutena

Marka TAKE EAT FREE pruža prehrambene proizvode bez glutena i pšenice, sa ciljem, da imaju i kuhari i obični potrošači mogućnost jednostave pripreme jela bez glutena. Jednostvno ilustrirana tablica sastojaka i semafor su razlog, da je to moguće. Jednostavno ukusno - jednostavno sigurno - jednostavno transparentno.

TAKE EAT FREE: 2 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Infood GmbH - Concepts for allergy friendly products (za proizvode bez alergena) ima sjedište u Štajerskoj, 8200 Gleisdorf. Firma se već od 2009. godine bavi razvojem proizvoda bez alergena. Osim toga, mnoga poznata trgovačka poduzeća koriste već mnogo godina namirnice bez alergena (konvencionalne i bio). Jörg Moser i Wolfgang Gladysz su upravitelji tvrtke infood GmbH, koja se bavi sušenim plodovima, voćem i povrćem.

S markom TAKE EAT FREE razvijen je asortiman namirnica bez glutena i pšenica, čiji cilj je da se kuhari i krajnji potrošači lakše snađu. Korištenje je omogućeno jednostavnim prikazom skale dodataka i označavanjem pomoću boja semafora. Jednostavno ukusno - jednostavno sigurno - jednostavno transparentno.

Mnogi TAKE EAT FREE proizvodi su, osim toga, potpuno bez alergena. Svi TAKE EAT FREE proizvodi označeni su prekriženim simbolom klasa i temelje se na standardima ARGE Zöliakie (Austrijsko društvo osoba s celijakijom). Stručnjaci u području prehrambene tehnologije analiziraju, a neovisni instituti kontroliraju cjelokupni asortiman.

I to nije sve! Neprestano se razvijaju novi, ukusni proizvodi za TAKE EAT FREE asortiman - ovdje će svatko pronaći ono pravo!