Sportska prehrana marke Powerbar®

Inovativna sportska prehrana za svaki cilj

Gotovo 30 godina Powerbar® razvija idealne mješavine s ugljikohidratima, vitaminima i mnogim drugim energizirajućim sastojcima kako bi sportaši mogli nemoguće učiniti mogućim! Zbog stalnog daljnjeg razvoja i novih ideja, na tržište se neprestano donose novi proizvodi - u potpunosti u sportskom duhu.

Kupovina po kategorijama

Powerbar®: 45 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

S proizvodima PowerBar do sportskog uspjeha!

PowerBar proizvodi namijenjeni su sportašima koji trebaju novu energiju. Profesionalni i amaterski sportaši sa željom za uspjehom rado se vraćaju profesionalnoj sportskoj prehrani PowerBar. Informirajte se u našem online - programu o vrhunskoj marki PowerBar, čije proizvode uzimaju vrhunski sportaši i koji redovito vode do najvećih uspjeha. Što je intenzivniji vrhunski sport i sport izdržljivosti, to su važniji proizvodi PowerBar iz kuće Nestlé. U našoj online trgovini nudimo Vam ove proizvode u svim mogućim oblicima. Njihova velika prednost je u tome da Vam na raspolaganju stoji veliki izbor prvoklasnih PowerBar proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Nama je važno da Vam možemo ponuditi zadovoljavajući odnos cijene i rezultata.

Želite li da Vaše tijelo prije, tijekom i nakon natjecanja ili treninga ima najbolju opskrbu potrebnim tvarima, mi Vam, s našim vrhunskim proizvodima, dajemo mogućnost za to. Napunite svoj rezerve ugljikohidrata i uz pomoć PowerBar proizvoda uravnotežite gubitak mineralnih tvari i tekućine. Za daljnje informacije stoje Vam na raspolaganju naš Live-Chat i naša telefonska hotline linija. Obratite nam se ukoliko Vam možemo pomoći da ostanete fit odnosno da se brže oporavite.