Naturya Proteini konoplje u prahu Bio

Hladno prešano od cijelih sjemenki

57,94 Kn 69,00 Kn -16% (57,94 Kn / 100 g)

uključ. 25% PDV - bez troškova dostave

100 g

Na zalihi

Dostava na datum ponedjeljak, 24. siječnja: Naručite srijeda do 11:00 sati.

Značajke i prednosti

  • orašastog okusa
  • sadrži 20 aminokiselina
  • idealno nakon treninga
  • Bio certificirano Bio certificirano
  • Vegansko Vegansko
  • Bez glutena Bez glutena

Br. proiz. NAT-HEMPP100, Sadržaj: 100 g, EAN: 5060238480383

Opis

Konoplja nije samo ekološki prihvatljiva biljka, već i izvor biljnih proteina.

Naturya nudi pažljivo obrađeni prah konoplje u najboljoj organskoj kvaliteti i osigurava da se u proizvodnji obrađuju samo čiste sjemenke. Cijele sjemenke se hladno prešaju i mehanički obrađuju. Kolač od konoplje melje se kroz vibrirajuće sito, tako da na kraju ostaje orašasti prah proteina konoplje.

Preporuka primjena:
Pomiješajte 10 do 15 g (1 čajna žličica = 5 g) dnevno u smoothie ili dodajte u muesli ili koristite za kuhanje.

Ideja za recept "Kruh od konoplje i oraha"

Sastojci:

  • 450 g pšeničnog brašna
  • 200 g raženog brašna
  • 30 g Naturya proteina konoplje u prahu
  • 2 čajne žličice soli
  • 1 suhi kvasac
  • 1 ½ velika žlica meda
  • 200 g oraha, grubo sjeckani

Priprema:

  1. Stavite brašno s prahom konoplje u zdjelu i promiješajte. Na sredini suhih sastojaka formirajte šupljinu.
  2. Suhi kvasac pomiješajte s medom i 230 ml tople vode. Dodajte ovu smjesu u šupljinu i ostavite da odstoji 15 minuta.
  3. Zatim dodajte još 230 ml vode u posudu i umijesite smjesu u mekano, ne ljepljivo tijesto. Zatim 10 minuta mijesite tijesto na radnoj površini koju ste posuli brašnom dok tijesto ne postane glatko. Dodajte orahe i mijesite tijesto još 2-3 minute.
  4. Zatim stavite tijesto u lagano zamašćenu zdjelu i ostavite da odstoji 2 sata dok se količina ne udvostruči.
  5. Nakon toga mijesiti tijesto još oko 2 minute i zatim podijeliti tijesto na dvije polovice. Oblikujte dva dijela u kruh i pustite da još stoji 1 1/2 sata na limu za pečenje.
  6. Prethodno zagrijati pećnicu na 220°C, površinu oba kruha zarezati nožem tri puta i zatim peći oko 15 minuta na sniženoj temperaturi pećnice od 190°C.
  7. Neka se kruh potpuno ohladi, a zatim uživajte!
Marke: Naturya
Oblik prezentacije: Prašak
Oblici prehrane: Vegansko, Bez glutena
Alergeni: Bez glutena
Vrste proizvoda: Gotovi napitci, prašak i sirup
Svojstva : Bio certificirano, Vegansko
Ayurvedski proizvodi: Superfoods

Hranjiva vrijednost

Hranjiva vrijednost po 100 g
Energetska vrijednost1516 / 362 kj / kcal
Masti11,1 g
  od toga Zasićene masne kiseline1,1 g
  od toga Višestruko nezasićene masne kiseline7,9 g
  od toga Jednostruko nezasićene masne kiseline1,4 g
Ugljikohidrati10 g
  od toga Šećer5,9 g
Bjelančevine57 g
Balastne tvari / Vlakna13,3 g
Sol<0,1 g

Sastav

Sastav po 100 g
Vitamin E (gama-tokoferol)3,4 mg
Kalcij250 mg
Magnezij750 mg
Željezo17 mg
Omega-3-masne kiseline1,7 g

Sirovine

  • 100% Konopljin protein [1]
  1. iz kontroliranog organskog uzgoja

Ocjena proizvoda

recenzije u jeziku: hrvatski za Naturya Proteini konoplje u prahu Bio

5,0 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
1 (100%)
4 zvjezdica 4 zvjezdice
0 (0%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

1 ocjena

Slični proizvodi: