Layenberger

Layenberger: 2 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

O tvrtki LAYENBERGER Nutrition Group

Layerberger Nutrition Group GmbH osnovana je 30. kolovoza 1989. u Vierneheimu pod imenom Zwicky Deutschland GmbH. Od siječnja 1997. sjedište poduzeća je u Rodenbachu, u okrugu Kaiserslautern.

Poduzeće je 1. travnja 2013. promijenilo ime u Layenberger Nutrition Group GmbH. Budući da se proizvodni portfolio tvrtke tijekom godina jako promijenio a marka LAYENBERGER je sve više postajala sastavni dio distribucije i marketinških aktivnosti, željelo se, u prvom redu, zbog kupaca i potrošača povezati tvrtku i proizvod.

Pod imenom LAYENBERGER razvija i distribuira Layenberger Nutrition Group GmbH uglavnom proizvode u segmentu dijetnih namirnica. Taj segment je vrlo osjetljivo područje, koji u svakom pogledu zahtijeva apsolutno povjerenje u marku, visoki kredibilitet i veliku svijest o kvaliteti. To je naš moto!

Svi LAYENBERGER proizvodi izrađuju se isključivo u pogonima u Njemačkoj i Švicarskoj i podliježu najstrožim kontrolama kvalitete.

LAYENBERGER moto

Mi želimo našim kupcima u svakom trenutku ponuditi isključivo kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Marka LAYENBERGER predstavlja vrhunsku kvalitetu po atraktivnoj cijeni!

LAYENBERGER proizvod zadovoljava visoke zahtjeve naših potrošača. To se, u prvom redu, odnosi na poštenje, kredibilitet i transparentnost proizvoda, kao i na kvalitetu proizvoda.

LAYENBERGER proizvodi se nude po tržišno prihvatljivoj cijeni.

Kod naših dijetnih proizvoda posebnu pažnju posvećujemo transparentnosti. Danas, kada se puno obećaje a malo pruža, kada se niskokvalitetna roba prodaje po pretjerano visokim cijenama, mi smo odlučili da naše proizvode redovito provjerava neovisni SGS INSTITUT FRESENIUS. ...više o tome

U svakom trenutku možete imati povjerenje u kvalitetu i pouzdanost LAYENBERGER proizvoda.