Dodaci prehrani Green Health

Green Health - sa snagom prirode

  • Green Health je apsolutno prvoklasna linija dodataka prehrani proizvođača Panaceo, koji sa svojim dokazanim sastavom aktivnih sastojaka zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.
  • Uz to linija proizvoda PURE 100% Green Health sadrži prirodne i čiste supstance bez aditiva protiv lijepljenja, tehničkih punila i konzervansa.

Green Health: 3 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Green Health - povratak prirodi

Ono što je poznati francuski filozof Jean-Jaques Rousseau otkrio već u 18. stoljeću danas važi više nego ikada prije: čovjek se sve više okreće od prirode i od načina života koji je u skladu s njom. Stalni napredak nedvojbeno donosi mnoge blagoslove, međutim pritom izvorna prirodna suština ljudskog bića postaje sve više zanemarena. Dakle, čovjek više ne živi u ravnoteži sa svojom prirodnom okolinom i tijelo ne prima ono što mu je priroda namijenila. Ponekad i opskrba hranjivim tvarima također pati od modernog industrijaliziranog načina života, tako da tijelo više nije optimalno opskrbljeno svim važnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima.

Najčešći uzroci za to su:

  • Jednolična prehrana i konzumiranje procesuirane hrane kao što su gotovi obroci i brza hrana
  • Stres i užurbani način života koji često onemogućuju kupovinu svježe hrane i pripremu svježih obroka
  • Povećana potreba za vitaminima i mineralima zbog stresa, vježbanja, trudnoće ili bolesti
  • Smanjeni unos hranjivih tvari zbog bolesti
  • Niska kakvoća hrane a time i niži sadržaj hranjivih tvari zbog iskorištenih obradivih zemljišta, korištenje gnojiva i pesticida

Svi ovi čimbenici mogu poremetiti ravnotežu između čovjeka i prirode i spriječiti optimalnu opskrbu esencijalnim hranjivim tvarima. Cilj linije Green Health je približavanje ljudi prirodi pomoću visokokvalitetnih dodataka prehrani i pružanja hranjivih i vitalnih tvari najviše kvalitete.

Green Health predstavlja

Green Health je premium linija dodataka prehrani tvrtke Panaceo. Kao takva ne samo da zadovoljava najviše standarde kvalitete, nego i uvjerava sastavom dokazanih aktivnih sastojaka o čemu svjedoče mnogi zadovoljni kupci. Green Health nudi proizvode vrhunske kvalitete koji pomažu ljudima ponovno pronaći sklad s prirodom.

Možete odabrati između dvije linije proizvoda:

  • Green Health PURE sadrži 100% prirodne čiste supstance bez aditiva protiv lijepljenja, tehničkih punila i konzervansa. Ovdje ćete dobiti apsolutno čiste vitalne tvari najviše kvalitete.
  • Green Health kombinirani preparati namijenjeni su kao podrška raznim svakodnevnim problemima. Ciljano su formulirani za specifične potrebe primjene i oslanjaju se na inovativne sastojke te na godinama isprobane i dokazane sastojke.

Green Health povezuje pozitivnu snagu prirode u raznim dodacima prehrani i čini ju ponovno dostupnom ljudima. Tako čovjek može vratiti dio originalnog prirodnog načina života i unijeti ravnotežu između sebe i prirode, čak i u našem hektičnom vremenu.