Garmin Montana® 650

Ručni GPS sa zaslonom osjetljivim na dodir

Proizvođač ovog proizvoda nema više u svojoj ponudi.
  • 4- inčni zaslon s mogućnošću odabira orijentacije
  • barometarski visinomjer
  • elektronski 3-osni kompas
  • bežični prijenos podataka
  • utor za microSD ™ karticu

Opis

Montana 650 ima 4-inčni zaslon u boji (10,16 cm) osjetljiv na dodir s mogućim odabirom orijentacije, a koji se može koristiti i u lovu za planinarenje ili na vodi. Podržava više mogućnosti kartiranja kao na primjer BirdsEye ™ Satellite Imagery. Uređaj ima i kameru s 5 megapiksela. Montana pruža važne funkcije za aktivnosti na otvorenom, kao na primjer 3-osni kompas s kompenzacijom nagiba i barometarski visinomjer. Uz pomoć auto držača i City Navigator NT® karte lako ćete i uz pomoć glasovnih uputa stići na odredište. Dovoljno je velik, svestran, robustan. Sa otpornim zaslonom (touchscreen) osjetljivim na dodir, svakako zaslužuje naziv Montana.

Display (zaslon)

Montana 650 je opremljen s 4-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir s kojeg se može čitati čak i na izravnom suncu. Nudi kristalno čiste poboljšane boje i prikazuje slike s visokom rezolucijom. Zahvaljujući jednostavnom izborniku traženje informacija zahtijeva manje vremena pa se možete koncentrirati na uživanje u prirodi. Vodootporan Montana 650 izdržati će: tresenje, prašinu, prljavštinu, vlagu i vodu. Bez obzira na mjesto na kojemu ga upotrebljavate - brod, kamper, terenska vozila ili motocikli - Montana je kod kuće svugdje.

Fotografije s geografskim oznakama

Zabilježite mjesta i uspomene s ugrađenom digitalnom kamerom s 5 megapiksela. Svaka slika ima automatski obilježeno mjesto gdje je snimljena ( geo-tag položaj). Tako se veoma lako možete ponovno vratiti na isto mjesto. Fotografije mogu biti snimljene i prikazane u pejzažnom ili portretnom formatu. Ako želite pratiti položaje slike i na karti, spojite Montana 650 preko USB kabela na računalo i koristite Garmin-Software BaseCamp softver. Možete proširiti memoriju pomoću microSD ™ memorijske kartice. Čak je moguće prikazati slike iz drugih uređaja na microSD kartici putem preglednika slika.

Neumorni pratilac

Za Montana 650 na raspolaganju su vam razni kompatibilni nosači, tako da je pogodan za korištenje u terenskim vozilima, na brodovima, kao ručni uređaj ili u automobilu kao osobni navigacijski uređaj. Odaberite nosač za automobil i City Navigator karte kako bi lagano pronašli svoje odredište ili odaberite robustan nosač, ako putujete na motociklu ili u terenskom vozilu. Gdje god da želite koristiti Montana 650, uređaj ima odgovarajuće nosače i mape koje će vam pomoći da stignete do cilja.

Na putu

Uz široki raspon detaljnih topografskih, pomorskih i cestovnih karata iz Garmina veoma je lako dodati dodatne karte. Pomoću utora za microSD ™ možete preuzeti Topo karte i krenuti na put nepoznatim terenom ili postaviti memorijsku karticu s unaprijed instaliranim BlueChart® G2 i provesti dan na vodi ili koristiti podatke karata City Navigator na cestama (informacije o kompatibilnim kartama pronađite u direktoriju "karte"). Montana 650 također podržava BirdsEye ™ Satellite Imagery (potrebna pretplata), tako da možete skinuti satelitske slike na uređaj i integrirati ih sa svojim kartama. Osim toga, Montana je kompatibilan sa Custom Maps, besplatnim softverom koji pretvara papirne i elektroničke karte. Uređene karte se mogu lako skinuti na uređaj.

Bežični prijenos

S Montana 650 možete podijeliti svoje putne točke, trase, rute i geocache bežično s drugim kompatibilnim Garmin GPS jedinicama. To vašim prijateljima omogućuje praćenje vaših omiljenih ruta za pješačenje ili putovanja. Jednostavno odaberite opciju za slanje, prenesite vaše informacije na slične uređaje i zabava može početi.

Zadržavanje položaja

S GPS prijemnikom visoke osjetljivosti koji ima mogućnost WAAS / EHNOS, kao što je HotFix® satelitska navigacija, Montana 650 može veoma brzo i precizno odrediti svoju poziciju i ​​održavati svoj GPS položaj, čak i u najgušćim šumama i dubokim kanjonima. Prednosti su očite, jer bez obzira da li ste u dubokoj šumi ili u neposrednoj blizini visokih zgrada i drveća, možete biti sigurni da ćete s Montana 650 uvijek naći pravi put.

Lagana navigacija

Montana 650 ima integrirani 3-osni elektronski kompas s korekcijom nagiba, koji pokazuje smjer i kad stojite na mjestu, bez da kompa držite u vodoravnom položaju. Barometarski visinomjer uz pomoć promjena u tlaku određuje točnu visinu, a možete ga koristiti i za određivanje promjena u barometarskom tlaku u određenom vremenskom razdoblju, što vam može pomoći da pazite na promjene vremena.

Dvostruko napajanje

Montana 650 je opremljena s jedinstvenim dvojnim sustavom baterija. Možete koristiti punjivu litij-ionsku bateriju ili tradicionalne AA baterije - prema potrebi.

Geocaching

Montana 650 podržava Geocaching GPX datoteke od Geocaches za preuzimanje geocache i drugih informacija izravno na vaš uređaj. Posjetite OpenCaching.com kako bi započeli svoju Geocaching avanturu. Ako ne koristite papir, ne samo da pomažete okolišu nego i povećavate svoju efikasnost. U Montana 650 možete pohraniti sve ključne informacije o lokaciji, terenu, poteškoćama, savjete i opise. Ručno unošenje koordinata i papirnate karte pripadaju prošlosti. Jednostavno prenesite GPX datoteku na vaš uređaj i možete krenuti u lov na Geocaches.

Krajolici u Montani su izvorni i grubi - priroda u kojoj prežive samo najbolji. Bilo je jednostavno dati ime Montana tako robusnom proizvodu. Kod planinarenja. U lovu. Na vodi. Montana 650 ima 4-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir, dvostruko usmjerenje i podržava višestruke mogućnosti kartiranja npr. B. BirdEye ™ Satellite Imagery. Uređaj također ima i kameru s 5 megapiksela. Montana ima sve ključne funkcije za aktivnosti na otvorenom, kao što je 3-osni kompas s kompenzacijom nagiba i barometarski visinomjer. Uz pomoć auto držača i City Navigator NT® karti lako ćete doći do cilja.

Optimizirani pogled

Montana 650 je opremljena s 4-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji je jednostavan za čitanje čak i na izravnom suncu. Daje kristalno čiste poboljšane boje i prikazuje slike visoke rezolucije. Zahvaljujući jednostavnom sučelju na traženje informacija potrošit ćete manje vremena i tako se možete koncentrirati na uživanje u prirodi. Izdržljiv i vodootporan, Montana 650 može izdržati udarce, prašinu, prljavštinu, vlagu i vodu. Bez obzira na mjesto - brod, kamper, terensko vozilo - Montana je svugdje kod kuće.

Fotografije s Geo-tags

Zabilježite položaje i uspomene s Montana 650 ugrađenom digitalno kamerom s 5 megapiksela Montana. Svaka fotografija je automatski označena s geo-tag

Marke: Garmin
Vrste proizvoda: Dodaci za sport / masažu / saunu

Sastojci

Paket uključuje:
Montana 650 (010-00924-01)
Oprema:
Litij-ionska baterija
USB kabel
Punjač
Upute za brzu uporabu

Dimenzije, težina i kapacitet:
Dimenzije, Š x V x G: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm (2,9 x 5,7 x 1,4 inča)
Veličina zaslona, ​​Š x V: (Š x V) 5,06 x 8,93 cm (2 x 3,5 inča); 4 inča (10,2 cm) dijagonalno
Razlučivost zaslona, ​​Š x V: 272 x 480 piksela
Prikaz: svijetao, transflektivni TFT zaslon osjetljiv na dodir s podesivom orijentacijom, 65.000 boja, dobro čitljiv čak i na suncu
Težina: 289 g (10,2 unci) s uključenom litij-ionskom baterijom, 333 g (11,7 unci) s 3 AA baterijama (nisu uključene u paket)
Baterija: litij-ionska baterija (uključena u paket) ili 3 AA baterije (nisu uključene u paket); preporučujemo NiMH ili litijske baterije
Trajanje baterije: do 16 sati (litij-ionska baterija), do 22 sati (AA baterija)
Vodootporan: Da (IPX7)
Prikladan za kupanje: ne
GPS mogućnosti: da
PC sučelje: High-speed USB i NMEA 0183 kompatibilan

Karte i memorija
Osnovna karta: da
Unaprijed prenesene karte: ne
Sposobnost za dodavanje karta: da
Integrirana memorija: 3 GB
Memorijska kartica: microSD ™ kartica (nije uključena)
Putne točke: 4000
Ruta: 200
Track record: 10.000 bodova, 200 snimka

Značajke:
Automatsko usmjeravanje (usmjeravanje na cestama): da (uz dodatne karte za detaljni prikaz)
Elektronički kompas: da (kompozicija nagiba, 3-osni)
Zaslon osjetljiv na dodir: da
Barometarski visinomjer: da
Kamera: da (5 megapiksela s autofokusom, automatskim dodajanjem geografskih koordinta)
Geocaching-Modus: da (bez papira)
Kompatibilno s Custom Maps: da
PhotoNavigation (navigacija pomoću koordinata fotografije): da
Kalendar za lov i ribolov: da
Kalendar sunca i mjeseca: da
Tabela vremena uz mogućnost karte BlueChart: da (s opcijom BlueChart karta)
Izračun površina: da
POI definirane od strane korisnika (mogućnost prijenosa više POI programa): da
Prijenos s uređaja na uređaj (bežični prijenos podataka između sličnih uređaja): da
Preglednik slika: da
Kompatibilan s Garmin Connect ™ (Online-Community za analizu, klasifikaciju i dijeljenje podataka): da

recenzije u jeziku: hrvatski za Garmin Montana® 650