Froximun® - proizvodi s prirodnim klinoptilolit-zeolitom

Izvanredni proizvodi na bazi zeolita

Fokus obiteljskog poduzeća Froximun® je na ljudskom zdravlju. Jedinstveni know-how tvrtke omogućuje razvoj i proizvodnju izuzetnih proizvoda na prirodnoj bazi, koji uvjeravaju svojom najvišom kvalitetom i sigurnošću.

Froximun®: 2 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Froximun® - obiteljska tvrtka u službi čovjeka

Froximun® je njemačka obiteljska tvrtka čija je povijest započela 2001. godine. Tada su osnivači tvrtke postali svjesni prirodnog minerala koji svojim posebnim svojstvima može doprinijeti dobrobiti ljudi i životinja. U suradnji sa znanstvenicima i liječnicima iz tog minerala razvio se jedinstveni proizvod Froximun. Ovo je prvi u Europi u ovom obliku.

Danas zaposlenici Froximun AG rade na razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih prirodnih proizvoda na bazi mineralnog zeolita.

Dizajn i razvoj kao glavni stup vrhunskih proizvoda

Dizajn i razvoj svakog proizvoda čine osnovu za proizvode vrhunske kvalitete koji su među najboljima na tržištu. Tim Froximun AG stalno nastoji unaprijediti kvalitetu svojih proizvoda. Kako bi se to postiglo, redovito se provode znanstvene studije, a ugovori o istraživanju dodjeljuju se relevantnim institucijama. Pritom se poštuju sljedeći ciljevi:

  • optimizacija funkcionalnosti
  • poboljšanje primjenjivosti
  • poboljšanje kvalitete i sigurnosti proizvoda
  • razvoj novih, inovativnih proizvoda

Proizvodnja - made in Germany

Froximun AG je certificirani proizvođač oralnih i kožnih proizvoda na bazi zeolita. Kompletan sustav upravljanja kvalitetom za područja dizajna i razvoja, proizvodnje i prodaje prema EN ISO 13485:2012 i patentiranom sastojku MANC® jamči Vama kao potrošača najvišu kvalitetu i sigurnost.

Proizvodnja patentiranog sastojka MANC® odvija se u svim koracima u Njemačkoj. Cijeli know-how Froximun AG utječe na odabir sirovine zeolita, daljnju mikronizaciju kao i modulaciju te doradu.

Kvaliteta i sigurnost kao najviša premisa

Proizvodi Froximun AG podvrgnuti su rigoroznim ispitivanjima i procjenjivanju prije stavljanja na tržište. Na taj način možete biti sigurni da dobivate najvišu kvalitetu i sigurnost proizvoda. U tvrtki Froximun sigurnost primjene, kvaliteta i know-how idu ruku pod ruku, tako da ne samo da se stvaraju izvanredni proizvodi, već se i Vi kao potrošač možete osjećati u dobrim rukama.

Jedinstveni proizvodi za posebne zahtjeve

Pojedinačni proizvodi Froximuna dostupni su u različitim oblicima kao što su prah, kapsule i tablete za žvakanje. Osim toga Froximun također nudi proizvode kao što su masti i suspenzije za vanjsku upotrebu. Asortiman proizvođača uključuje i proizvode za oralnu i dentalnu njegu, kao i kozmetičke proizvode, i na taj način je pokrivena široka paleta proizvoda koji zadovoljavaju širok raspon potreba.