Apeiron

Filozofija tvrtke Apeiron: riječ apeiron je grčkog porijekla i znači: »Ono što nema granica« .

Kategorije:

Apeiron: 35 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Vaše zdravlje je Vaše najveće dobro. Da bi očuvali naše zdravlje potrebno nam je mnogo znanja promišljenost i osobni angažman.

Nikome ne možete predati odgovornost za Vaše zdravlje. Iako često trebamo neophodnu pomoć stručnjaka kod određenih zdravstvenih problema, moramo i sami, vlastitim aktivnostima pridonositi našem zdravlju.

Naš svakodnevni način življenja je odlučujući faktor za našu životnu radost i vitalnost. Naš organizam mora, osim svakodnevne prehrane, dobiti sve tvari potrebne za očuvanje zdravlja.

Opterećujući životni uvjeti kao npr. stres, strah, sve veći negativni utjecaji okoline te stimulansi u prevelikim količinama (npr. alkohol, nikotin) utječu na naš organizam. Zbog tih uvjeta tijelo ima povećanu potrebu za vitaminima, enzimima i elementima u tragovima.

Prvi znakovi upozorenja pojavljuju se često na koži, našem najvećem organu.

Promišljenom i usmjerenom upotrebom dodataka prehrani i sredstvima za njegu kože možete se oduprijeti tim negativnim utjecajima. Stoga preuzmite odgovornost za svoje tijelo. Ono će Vam na razne načine pokazati svoju zahvalnost.