Styx Naturcosmetic

Austrijska prirodna kozmetika s iskustvom

STYX Naturcosmetic GmbH je tradicionalna austrijska obiteljska tvrtka s više od 50 godina iskustva u proizvodnji prirodne kozmetike. Njihovo sjedište nalazi se u Ober-Grafendorfu, u donjoj Austriji u dolini Pielachtal. Prirodni kozmetički proizvodi STYX proizvode se iz čistih prirodnih sirovina i posjeduju pečat kvalitete "ECOCERT prirodna kozmetika". Povezivanje tradicionalnih znanja s najmodernijom tehnologijom bez ispitivanja na životinjama glavni je prioritet tvrtke STYX Naturcosmetic.

Kupovina po kategorijama

Bestseleri

   Styx: 100 proizvoda

   Filteri

   Sve cijene sa PDV-om.

   STYX obećanje kvalitete:
   Svi prirodni kozmetički proizvodi marke STYX razvijeni su i proizvedeni prema strogim kriterijima kvalitete. Koriste se samo visokokvalitetne, prirodne sirovine pouzdanih dobavljača. Odbijanje pokusa na životinjama za nas je prirodno kao i korištenje ekološki prihvatljivih, reciklažnih ambalaža.

   • Koriste se sirovine prirodnog porijekla iz ekološke poljoprivrede ili divljeg uzgoja.
   • Uglavnom se obrađuju hladnoprešana biljna ulja, 100% čista eterična ulja, svježi biljni ekstrakti, voskovi, masti, shea maslac i kakao maslac.
   • Aditivi kao što su emulgatori, konzervansi i tenzidi dobiveni su iz prirodnih sirovina.
   • Konzervacija se provodi u skladu s propisima austrijskog kodeksa hrane.
   • Tradicionalno znanje u kombinaciji sa znanstvenim spoznajama osigurava proizvode visoke učinkovitosti i kvalitete.

   ECOCERT CERTIFIKAT:
   ECOCERT je međunarodno priznata organizacija za certificiranje hrane i kozmetičkih proizvoda. Definirani kriteriji kvalitete postavljaju standard za prirodnu i organsku kozmetiku. STYX Naturcosmetic blisko surađuje s ECOCERT-om od 2011. godine kako bi osigurao najviše standarde kvalitete.