Garmin Oregon® 600

Nova generacija – izvrstan zaslon i više učinkovitosti

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis
 • Robusni 3-inčni dodirni zaslon koji se može dobro očitati i na sunčevoj svjetlosti, 3-osni kompas i barometarski mjerač visine
 • ANT+ i Bluetooth sučelje
 • 3-osni kompass s mjeračem ubrzanja i barometarskim mjeračem visine
 • Brza satelitska slika putem GPS i GLONASS-kompatibilnosti
 • Plastična osnovna karta svijeta
 • Dvostruki sistem baterija: AA-baterije ili opcionalno, unutarnji komplet NiMH baterija na punjenje

Nova robusna i vodootporna Oregon-GPS-serija nudi više funkcija, više učinkovitosti i do sada najsvjetliji dodirni zaslon nekog Garmin ručnog uređaja, koji se dobro vidi i na sunčevoj svjetlosti.

Čim uzmete u ruke Oregon 600, spremni ste za potpuno novi svijet Garmin-vanjske navigacije. Zahvaljujući visoko osjetljivom GPS- i GLONASS-satelitskom prijemniku (više satelita znači brža obrada, čak i u zahtjevnim okruženjima), prethodno instaliranoj, plastičnoj osnovnoj karti svijeta i brzom procesoru imate više od jednostavnog uvida u karte, u njima možete i intuitivno sudjelovati. Povećavanje, pomicanje, okretanje - funkcija Multitouch vam to omogućava u svim uvjetima, kao i upravljanje s većinom vrsta rukavica. Reflektivni zaslon povećava svjetlinu dodirnog zaslona, tako da se karte kod jake sunčeve svjetlosti mogu jednako dobro očitavati kao i u sjeni.

Dodirni i kreni!

Oregon 600 razvijen je specijalno za korištenje na otvorenom. Dodirni zaslon koji se dobro očitava i na sunčevoj svjetlosti je do sada najsvjetliji Garmin ručni uređaj. Ojačan je i otporan na udarce, a nudi i funkcije Multitouch i mogućnost biranja smjera. Pogodan je i za korištenje u rukavicama. Ovaj navigacijski uređaj s funkcijama karti otporan je na udarce, prašinu, prljavštinu vlagu i vodu.

Jednostavno određivanje položaja

Oregon 600 raspolaže integriranim elektronskim 3-osnim kompasom s korekcijom nagiba koji navodi smjer čak i kad stojite a uređaj ne držite vodoravno. Barometarski mjerač visine pomoću promjena tlaka zraka određuje vašu točnu geografsku visinu, a možete ga koristiti i za barometarsko očitavanje promjena tlaka u vremenskom periodu, tako da imate pregled svih meteoroloških promjena. Pomoću visoko osjetljivog, WAAS-/EGNOS- i GLONASS GPS-prijemnika kao i HotFix® satelitske prognoze Oregon 600 može točnije i preciznije odrediti vaš položaj i zadržati svoju GPS poziciju i u gustoj šumi i dubokim usjeklinama.

Dvostruki učinak

Novi Oregon 600 ne nudi samo izvrstan rad s vijekom trajanja baterije do 16 sati, već raspolaže i dualnim baterijskim sistemom optimiziranim za aktivnosti na otvorenom. Možete koristiti unutarnji paket NiMH baterija koje se mogu puniti (prodaju se odvojeno) ili koristiti obične AA baterije, ako ne postoji mogućnost punjenja baterija. NiMH baterije automatski se pune kad se uređaj priključi na vanjski izvor strujnog napajanja.

Bežični prijenos

Sinkroniziraj svoje podatke kao što su međutočke, Geocaches, staze i slike s Garmin Cloud i omogući dostupnost svega preko svog pametnog telefona i mobilne aplikacije BaseCamp (trenutno raspoloživa samo za iOS). Time se međutočke, staze, rute i geocoaches uz Oregon 600 mogu dijeliti do 50 puta brže nego drugim Garmin ručnim uređajima koji podržavaju bežične funkcije.

Dodavanje karata

Uređaju Oregon možete bez problema dodavati druge karte. Odaberite karte iz našeg velikog asortimana izvrsnih topografskih karti za Europu. Možete odrabrati i jednu od naših BirdsEye™ Select rasternih karti u mjerilu 1:25.000 i krenuti na put. Umetnite prethodno instaliranju memorijsku karticu s BlueChart® g2 da biste proveli dan na vodi, ili aktivirajte podatke s City Navigator, kako bi vas navigacija vodila od zavoja do zavoja. (Informacije o kompatibilnim kartama možete pronaći na registracijskoj kartici "Karte".) Svojim kartama pridodajte satelitsku sliku pomoću BirdsEye™ satelitskih slika (potrebna je pretplata).

Preuzimanje svih Geocaches

Kraj je sortiranju, biranju i planiranju. Jednostavno sve preuzmite. Na Oregon 600 može se pohraniti neograničeni broj Geocaches. Ne samo tisuće ili milijun. Neograničeno. Preuzmite sve Caches na OpenCaching.com. Preuzmite Caches od GSAK. Možete koristiti i svoje omiljene pretraživače ili omiljene stranice koje podupiru GGZ datoteke*. Za sve Caches na raspolaganju su vam funkcije za Geocaching bez papira. Pročitajte detaljne opise, savjete i dnevnike. Filtrirajte Cacheve po veličini, terenu, težini i vrsti. Povežite se s prijemnicima koji imaju chirp. Zabilježite sve na putu. Nemojte se ničega odricati, Oregon 600 nema nikakva ograničenja.

Planiranje sljedeće ture

Neka vaša avantura bude optimalno iskustvo uz BaseCamp™, besplatni Garmin program za planiranje putovanja. BaseCamp nudi odlično okruženje za jednostavnu pripremu tura s kartama, međutočkama, stazama i rutama prije nego što krenete na put. Kad budete ponovno kod kuće, možete napraviti fantastičnu avanturu sa Garmin Adventures i podijeliti ju s prijateljima, obitelji ili istraživačima istomišljenicima. Program prikazuje topografske podatke na karti u 2D ili 3D prikazu. To obuhvaća i visinske linije i visinske profile.

Marke: Garmin
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatne informacije

Predmet isporuke: Oregon 600, osnovna karta svijeta, USB-/kabel za punjenje/preuzimanje, karabiner, dokumencija

Dimenzije, težina i učinak
Dimenzije uređaja, Š x B x D 6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 x 4,5 x 1,3 inča)
Veličina prikaza, Š x V Š x V: 3,8 x 6,3 cm (1,5 x 2,5 inča); 7,6 cm dijagonala (3 inča)
Rezolucija prikaza, Š x V 240 x 400 piksela
Vrsta prikaza Transrefleksivni TFT-dodirni zaslon u boji
Težina 209,8 g (7,4 unci) s baterijama
Baterija 2 AA baterije (kupuju se posebno); preporučuju se NiMH baterije ili litijeve baterije, NiMH-paket baterija (po želji)
Vijek trajanja baterija 16 sati
Vodootporan Da (IPX7)
Pogodan za plivanje Ne
Visokoosjetljivi GPS prijemnik Da
PC-sučelje Kompatibilan s USB velike brzine i NMEA 0183

Karte i memorija
Osnovna karta Da
Prethodno instalirane karte Ne
Mogućnost dodavanja karata Da
Integrirana memorija 1,5 GB
Prihvaćene memorijske kartice microSD™ kartica (kupuje se posebno)
Međutočke 4000
Rute 200
Memoriranje snimaka 10.000 točaka, 200 memoriranih snimaka

Funkcije
Automatsko vođenje rute (upute za skretanje na ulicama) Da (s opcionalnim kartama za detaljne informacije o ulicama)
Elektronski kompas Da (3-osni, korekcija nagiba)
Dodirni zaslon Da
Barometarski mjerač visine Da
Fotoaparat Ne
Geocaching način rada Da (bez papira)
Kompatiblan s Custom Maps Da
PhotoNavigation (Navigacija pomoću koordinata fotografija) Da
Kalendar lova i ribolova Da
Sunčev i mjesečev kalendar Da
Vremenske tabele s opcionalnom BlueChart kartom Da (s opcionalnim BlueChart)
Izračunavanje površine Da
Korisnički definirane zanimljive točke (može se preuzeti više zanimljivih točaka) Da
Prijenos s uređaja na uređaj (podaci se bežično razmjenjuju sa sličnim uređajima) Da (dodatne slike i Custom Maps)
Preglednik slika Da
Kompatibilan s Garmin Connect™ (internetska zajednica za analizu, klasifikaciju i razmjenu podataka) Da

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Garmin Oregon® 600

Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Oregon® 600" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder