GoPrimal - Najbolja kvaliteta!

One Mission, One Passion

GoPrimal je priča o nekoliko dobrih prijatelja iz različitih zemalja koji su se posvetili fitnesu i zdravom životnom stilu usprkos stresnim poslovima.

U jednom trenutku shvatili su da nema tvrtki koje bi ispunile njihove visoke standarde kvalitete i s kojima se mogu 100% identificirati. Zato su 2016. godine odlučili osnovati svoju tvrtku.

Od kratkotrajne ideje u blagoj ljetnoj noći u Barceloni nastali su proizvodi koje preporučuju svojoj djeci, roditeljima, djedovima i bakama - proizvodi za koje jamče 100% i čiji su pozitivni učinci na tijelo znanstveno dokazani kroz različite studije.

"Od kratkotrajne ideje u blagoj ljetnoj noći u Barceloni nastali su proizvodi koje preporučujemo svojoj djeci, roditeljima, djedovima i bakama - proizvodi za koje jamčimo 100% i čiji su pozitivni učinci na tijelo znanstveno dokazani kroz različite studije. Kao kupac zaslužujete vrhunske proizvode s maksimalnom koncentracijom isključivo prirodnih sastojaka. Bez umjetnih boja, bez umjetnih sastojaka - to jamči GoPrimal! "

GoPrimal: 5 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Što odlikuje GoPrimal dodatke prehrani?

Kroz dugogodišnje iskustvo i suradnju s vodećim stručnjacima i liječnicima GoPrimal je uspio u razvoju visokokvalitetnih dodataka prehrani na prirodnoj bazi.

Proizvodi ne sadrže umjetne boje ili okuse, jer tvrtka jamči kvalitetu svojih proizvoda i nema što skrivati. Postoji niz studija o proizvodima koje pokazuju njihove prednosti za opće zdravlje, za poboljšanje učinka u sportu ili kod prevencije bolesti.

GoPrimal - performance, driven by nature.