Cose della Natura Izbjeljena svilena spužva

Za luksuzni doživljaj kupanja

109,20 Kn 136,50 Kn -20% (2.730,00 Kn / 100 g)

uključ. 25% PDV - bez troškova dostave

4-5 g

Na zalihi

Dostava na datum ponedjeljak, 31. siječnja: Naručite još danas do 11:00 sati.

Značajke i prednosti

  • prikladna za odrasle i djecu
  • nježna masaža i piling
  • hipoalergenska i antibakterijska
  • u različitim veličinama

Br. proiz. XEC-CDN-331022, Sadržaj: 4 g, EAN: 8022544331022

Opis

Prirodne morske spužve, koje pripadaju najjednostavnijim životnim oblicima u svijetu, poznate su i omiljene već stoljećima. Njihova primjena je najprirodniji i najblaži način čišćenja kože, masiranja i pilinga.

Ako usporedimo morske spužve s njihovim sintetičkim kopijama, tada je prirodna spužva puno dugotrajnija, otpornija i pomaže u poboljšanju zdravog životnog stila.

Nadalje, morske spužve su hipoalergenske i posebno prikladne za najosjetljivije tipove kože. One su vrlo dugotrajne i učinkovite kod čišćenja, jer spužva može upiti više vode, a da ju odmah ne izgubi. Prirodne spužve sprječavaju razvoj bakterija na prirodan način, mogu se brže i jednostavnije isprati i ne poprimaju neugodne mirise.

Primjena: Super-mekana tekstura u kombinaciji s gelom za tuširanjem je odličan i najprirodniji način čišćenja kože. Jednostavno uronite spužvu na nekoliko sekundi u toplu vodi, dok se potpuno ne namoči. Prikladna za odrasle i djecu.

Svojstva: Prirodne spužve su mekanije, čiste bolje i ne iritiraju kožu, kako to čine sintetičke spužve. Mogu se primijeniti na mnogo načina: za nanošenje i otklanjanje kozmetike, za dubinsko čišćenje, masažu i poticanje krvotoka, za revitalizaciju kože te za luksuzni doživljaj tuširanja i kupanja.

Nakon uporabe: Prirodne spužve se same čiste zahvaljujući svojem kompleksnom sistemu kanala. Stoga su jednostavnije za ispiranje i ne poprimaju nikakve neugodne mirise. Jednostavno isperite ostatke gela za tuširanje nakon svake uporabe i ocijedite spužvu. Ostavite je da se suši na dobro prozračenom mjestu.

Preporuča se promijeniti spužvu nakon jedne godine.

Izranjanje spužvi:

Ljudi koji izranjaju spužve rone u Sredozemnom moru i Jadranskom moru (Grčka, Libija, Tunis, Sicilija i Hrvatska) pomoću cilindričnog objekta okruženog staklom.
Spužve su održivi proizvodi, budući da one nanovo rastu nakon što ih se ubere, te tako predstavljaju održivu sirovinu. Kod sakupljanja spužvi ronioci moraju biti vrlo pažljivi, da jezgru spužve ostave netaknutom. To potiče prirodnu reprodukciju spužve. Nakon nekoliko godina, spužva ponovno naraste do svoje prvobitne veličine; često i veća i zdravija nego prije. Studije pokazuju, da na područjima gdje se skupljaju spužve, one sve gušće rastu.

Najveći interes tvrtke Cose della Natura je osigurati dugotrajnu održivost morskih spužvi u njihovom prirodnoj okolišu.

Popust: 10% popusta i više, 20% popusta i više
Marke: Cose della Natura
Vrste proizvoda: Spužve

Ocjena proizvoda

recenzije u jeziku: hrvatski za Cose della Natura Izbjeljena svilena spužva

Slični proizvodi: