Bake Affair Kruh iz starina

Mješavina za pečenje iz Austrije

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis

Ovu finu smjesu za pečenje možete umiješati u ukusni starinski kruh i bez ikakvog znanja o pečenju. Kiselo tijesto od tvrde pšenice i cuvée od slada daju ukusnu aromu i prirodno osiguravaju sočan rezultat. Idealno za cijelu obitelj.

Potrebni svježi sastojci: 430 ml vode

Savjeti:

  • Za još hrskaviji rezultat, papir za pečenje možete navlažiti vodom.
  • Čim dno kruha porumeni, kruh je pečen.

Upute za 1 kg prah kruha:

  • Otvorite pakiranje, stavite smjesu za pečenje u posudu, dodajte 430 ml mlake vode (pogledajte skalu u limenci) i mijesite tijesto ručno, mikserom ili Thermomixom oko 3 minute.
  • Pokrijte i ostavite da tijesto odmara u posudi na sobnoj temperaturi (približno 24°C) oko 45 - 60 minuta.
  • Pobrašnite radnu površinu i, ako je dostupno, košaru za dizanje tijesta.
  • Stavite tijesto na pobrašnjenu radnu površinu i oblikujte okrugli oblik, stavite u košaru za dizanje tijesta ili na lim obložen papirom za pečenje tako da mjesto spajanja tijesta ide na dno.
  • Tijesto malo pobrašnite i pokrijte i ostavite da odmara oko 60 minuta na toplom mjestu (približno 24°C).
  • Zagrijte pećnicu na 230°C (gornji / donji grijač) 40 minuta prije kraja dizanja tijesta.
  • Okrenite tijesto na lim obložen papirom za pečenje ili na kamen za pečenje.
  • Oštrim nožem zarežite vrh tijesta.
  • Važno: rezovi moraju biti dovoljno duboki da para može lako izlaziti.
  • Ovdje možete pustiti svoju kreativnost na slobodu i stvarati uzorke!
  • Pecite na 230°C 15 minuta, a zatim smanjite na 190°C i pecite još 30 minuta.
  • Izvadite iz lima za pečenje i pustite da se potpuno ohladi na rešetki i poslužite.

S posudom od lijevanog željeza:

  • Kada se tijesto drugi puta diže stavite rešetku na sredinu pećnice i na nju stavite posudu od lijevanog željeza s poklopcem. Pripremite rukavice za pećnicu.
  • Stavite vruću posudu od lijevanog željeza s rukavicama na vatrostalnu površinu i uklonite poklopac. Dignuto tijesto iz košare za dizanje prebacite izravno u lonac tako da ispucali vrh ostane s gornje strane. Zatvorite s vrućim poklopcem, stavite u pećnicu i pecite 15 minuta (na 230°C). Zatim pažljivo uklonite poklopac, smanjite temperaturu pećnice na 190°C i pecite kruh dok ne postane hrskav i smeđ oko 20 minuta. Pažljivo izvadite kruh iz lonca, pustite da se potpuno ohladi na rešetki i poslužite.
Marke: Bake Affair
Oblici prehrane: Vegansko
Svojstva : Bez šećera, BEZ palminog ulja, Vegansko, Uz manje plastike
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Bake Affair Kruh iz starina

Slični proizvodi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci koji su kupili "Kruh iz starina" , kupuju i:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder