Vigeovit Immuni Herp

L-lizin-kompleks kao dragocjeni doprinos blagostanju.

RasprodanoViše se ne proizvodi

Slični proizvodi:

Vigeovit Basis Bioaktiv
Dr. Ehrenberger organski i prirodni proizvodi Ekstrakt tamjana + đumbir + kurkuma
ZeinPharma Puferirani vitamin C 500 mg

Opis

100% bez aditiva. Farmaceutska kvaliteta. Made in Austria. Vegansko.
IMMUNI HERP® se sastoji od jedinstvene kombinacije sastojaka koji na zaštitni način podupiru tijelo a posebno zaštitnu barijeru kože. L-lizin je u prirodnoj ravnoteži s aminokiselinom L-arginin i nadopunjuje prehranu zahvaljujući idealnom doziranju. Sunčani vitamin D3 ima – kao i element u tragovima cink – funkciju kod diobe stanica i oni zajedno doprinose normalnoj funkciji imunosustava. Cink doprinosi održavanju normalne kožne barijere i zaštiti stanične strukture od oksidacijskog stresa.
IMMUNI HERP® pruža također bioflavonoid kvercetin, koji u biljkama ima zaštitnu funkciju.

Prednosti proizvoda:

  • bez laktoze, fruktoze, glutena
  • bez umjetnih boja i aroma
  • hipoalergenska proizvodnja
  • halal
  • u kapsuli bez želatine
  • za žene i muškarce
  • i za osjetljive osobe
  • ISO 22000 (DEKRA) – certificirana proizvodnja
  • made in Austria

Preporuka primjene: Dnevno uzeti 3 x 1 kapsulu između obroka.

Sigurnosne napomene: Navedena preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani ne predstavljaju zamjenu za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu ili za zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom.

Savjet:
Posebna herpes-prehrana može smanjiti pojavu herpes-lezija (mjehurića groznice)! Izbjegavajte namirnice bogate argininom (npr. orasi, čokolada) i konzumirajte namirnice koje su bogate lizinom (npr. mlijeko, mliječni proizvodi, mahunarke) i bioaktivnim biljnim tvarima (povrće, voće). Potrebno je također paziti na dovoljan unos imunoaktivnih mikronutrijenata. Kao dodatak uravnoteženoj, vitaminima bogatoj prehrani doprinos može pridonijeti i ciljani unos posebnih nutrijenata. Mjehurići herpesa mogu biti uzrokovani oksidacijskim stresom i smanjenom funkcijom barijere kože (npr. zbog UV-svjetla). Zaštitite osjetljivu kožu usana visokokvalitetnom njegom i uvijek pazite na netaknutu površinu kože.

Marke: Vigeovit
Oblik prezentacije: Kapsule
Svojstva : Halal, Vegansko, Vegetarijansko

recenzije u jeziku: hrvatski za Vigeovit Immuni Herp