Dodaci prehrani Nature's Plus

Kupovina po kategorijama

Nature's Plus: 224 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Nature's Plus - live this one life to the fullest

Nature's Plus nije samo pionir na polju dodataka prehrani već i jedan od najvećih proizvođača visokokvalitetnih dodataka prehrani baziranih na prirodnim formulama. Svaki pojedini proizvod podliježe opsežnim testiranjima u nezavisnim laboratorijima. Zbog svoje čistoće i visoke bioraspoloživosti proizvodi Nature's Plus ubrajaju se u najvažnije na tržištu.

Nature's Plus - dobrobit kao misija

Nature's Plus je jedan od najvećih proizvođača visokokvalitetnih dodataka prehrani i već više od 45 godina slijedi svoju misiju, a to je dobrobit čovjeka. S tim ciljem Nature's Plus razvija prirodne dodatke prehrani koji zadovoljavaju najviše standarde i postižu najbolje rezultate. Jer svaki čovjek ima samo jedno tijelo i jedan život.

Od 1972. godine Nature's Plus je vodeći proizvođač prirodnih dodataka prehrani. To se ne odnosi samo na izvanrednu kvalitetu proizvoda već i na veliki angažman na polju podizanja svijesti kod dobavljača i kupaca u cjelokupnoj industriji dodataka prehrani.

Time se Nature's Plus s pravom može smatrati pionirom na polju prirodnih dodataka prehrani. U ovom poduzeću susreću se angažman na području znanosti i istraživanja te vizija da se razviju proizvodi najviše kvalitete. To dovodi do odličnih rezultata i beskompromisno zadovoljava najviše standarde industrije i standarde koje si je Nature's Plus sam postavio.

I danas Nature's Plus slijedi svoju prvobitnu filozofiju koja je naravno prilagođena zahtjevima današnjeg vremena, tako da je Nature's Plus uvijek ispred vremena sa svojim jedinstvenim proizvodima koji uvijek prate aktualne znanstvene spoznaje.

Jer ništa nije važnije od dobrobiti čovjeka

Nature's Plus ima jedinstveni pristup temi prehrane i nutricionizma. Pritom su na prvom mjestu pridržavanje najviših etičkih standarda i proizvodnja u posebno razvijenim, najmodernijim proizvodnim pogonima. Samo na taj način može se jamčiti najviša kvaliteta različitih proizvoda u asortimanu Nature's Plus.

Pridržavanje sljedećih smjernica omogućilo je tvrtki Nature's Plus da ostane nenadmašan proizvođač prirodnih dodataka prehrani.

  • Nature's Plus koristi samo odabrane prirodne sirovine najviše kvalitete, standardizirane biljne ekstrakte kao i klinički testirane i patentirane sastojke.
  • Nature's Plus koristi isključivo nutrijente koji su testirani u intenzivnim znanstvenim studijama.
  • Nature's Plus razvija inovativne, nove proizvode koji ne samo da postavljaju nove standarde već i osiguravaju napredak u cjelokupnoj industriji dodataka prehrani.
  • Nature's Plus dobrovoljno vodi svoje proizvodne pogone prema najstrožim farmaceutskim standardima, a ne prema očito manje strogim smjernicama industrije dodataka prehrani.
  • Nature's Plus je jedini proizvođač dodataka prehrani koji svoje proizvode dobrovoljno testira u neovisnim institutima kako bi dokazao jedinstveni sastav, kvalitetu i učinkovitost.

Na taj način možete uvijek biti sigurni da ćete s Nature's Plus dobiti najbolju kvalitetu dodataka prehrani.

Pionir na području prirodnih dodataka prehrani

Tijekom više od 45 godina svoje povijesti Nature's Plus razvija i na tržište lansira svoje revolucionarne proizvode. Tu su prije svega:

  • Natures Plus Source of Life® - prvi visokodozirani multivitamin na bazi cjelovitih namirnica
  • Natures Plus Animal Parade® - prva linija dodataka prehrani za djecu na bazi cjelovitih namirnica i s različitim okusima
  • Natures Plus Herbal Actives - prva proizvodna linija standardiziranih i visokoučinkovitih biljnih preparata s odgođenim otpuštanjem
  • Natures Plus AgeLoss® - prva sveobuhvatna linija anti-aging dodataka prehrani

Najstroži testovi i analize

Tijekom kompletnog proizvodnog procesa - od prvih razvojnih koraka do završetka proizvodnje - proizvodi Nature's Plus podliježu brojnim kontrolama kvalitete koje jamče sastav i učinkovitost preparata.

Proizvodni pogoni Nature's Plus su tehnološki ogledni primjer za sastavljanje i proizvodnju kvalitetnog dodatka prehrani. Sve sirovine ostaju u karanteni tako dugo dok specijalizirani tehničari za kvalitetu i kontrolu potvrde da li ti materijali odgovaraju njihovom visokom standardu kvalitete i čistoće. Tek nakon toga uvode se nove sirovine u svoje proizvodne procese.

U cjelokupnom procesu proizvodnja se najstrože pridržava kriterija farmaceutskih industrijskih standarda GMP (Good Manufacturing Practice - Praksa dobre proizvodnje). Kontrolori kvalitete brinu pri svakom stadiju proizvodnje da se provode njihove stroge smjernice za kvalitetu. Na kritičnim mjestima proizvodnog procesa svaka sirovina i svaki konačni proizvod prolaze mnogobrojne analitičke laboratorijske testove koji jamče sadržaj, čistoću, bioraspoloživost i topivost.

Nature's Plus provodi proizvodnju sukladno kvaliteti pri proizvodnji lijekova te ispunjava ekološke zahtjeve Kalifornijskog propisa 65 (California Proposition 65), koji su puno stroži od europskih propisa. Svaka serija proizvoda se interno kontrolira na opterećenje.

Zahvaljujući ogromnom angažmanu na području dodataka prehrani tvrtka Nature's Plus je tijekom više desetljeća došla do neprocjenjivih dragocjenih saznanja na području učinkovitosti sastava, procesu proizvodnje i načinu primjene proizvoda. Ta saznanja utkana su u svaki pojedini preparat tvrtke Nature's Plus.

Kvaliteta koja je neprocjenjiva

Nature's Plus dodaci prehrani nazivaju se i Energy Supplements, budući da zadovoljavaju najviše standarde kojih se pridržava tvrtka Nature's Plus.