Bake Affair Kruh od pira, 667 g
Savršeno za domaći užitak
€ 8,79
        (€ 13,18 / kg,  uključ. 25% PDV 
Značajke i prednosti
- smjesa za pečenje za 1 komad
- visokokvalitetni sastojci
- ostaje dugo svjež
Br. proiz. XPI-BAF-2, EAN: 9120101510176
Slični proizvodi
Opis
Ova smjesa za pečenje pretvara se u pravu poslasticu čak i u neiskusnim rukama. Kruh dugo ostaje svjež, a neodoljivi miris svježe pečenog kruha obavija osjetila. Idealno kao prirodna alternativa konvencionalnim varijantama.
Savjeti:
- Budući da je tijesto pomalo ljepljivo, dobro pobrašnite ruke i radnu površinu i brzo oblikujte kruh.
- Da kruh postane hrskaviji, navlažite papir za pečenje vodom.
- Namažite kruh vodom i, ovisno o vašem ukusu, pospite sezamom, sjemenkama suncokreta ili bundeve ili zobenim pahuljicama.
- Čim dno kruha porumeni, kruh je gotovo.
Priprema:
- Smjesu za pečenje uspite u posudu s 450 ml vode i dobro umijesite rukom ili prikladnim kuhinjskim uređajem
- Pokrijte posudu krpom i ostavite da se odmara oko 30 minuta
- Nakon "faze odmaranja" oblikujte tijesto u željeni oblik i stavite na lim obložen papirom za pečenje.
- Zatim ostavite da tijesto ponovno ostane pokriveno na sobnoj temperaturi oko 20-30.
- Zagrijte pećnicu (za pecivo) na 220°C (za kruh) na 230°C
- Papir za pečenje također se može premazati vodom kako bi kruh bio još hrskaviji
- Izrežite vrh bageta nekoliko puta oštrim nožem
- Pecivo: peći na vrućem zraku od 220°C oko 12 minuta. Zatim izvadite iz lima za pečenje i pustite da se ohladi 10 minuta
- Kruh: pecite na gornjoj i donjoj temperaturi od 230°C 10 minuta, a zatim smanjite na 190°C i pecite još 20 minuta. Zatim izvadite iz lima za pečenje i pustite da se ohladi 10 minuta.
| Marke: | Bake Affair | 
|---|---|
| Vrste proizvoda: | Hrana, Smjesa za pečenje | 
| Proizvođač: | Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Austrija, www.bakeaffair.at | 
Sirovine
Hranjiva vrijednost
| Hranjiva vrijednost | po 100 g | 
|---|---|
| Energetska vrijednost | 1407 / 336 kj / kcal | 
| Masti | 2,1 g | 
| od toga Zasićene masne kiseline | 0,3 g | 
| Ugljikohidrati | 64 g | 
| od toga Šećer | 2,3 g | 
| Balastne tvari / Vlakna | 5 g | 
|  | 13 g | 
| Sol | 2,4 g | 
