SanaCare

Tvrtka SanaCare razvija visokokvalitetne dodatke prehrani koji tijelu daju važne hranjive tvari. Osim toga ona također nudi i posebne bazne proizvode s visokom pH-vrijednošću i posebnim sastavom.

Kupovina po kategorijama

SanaCare: 32 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

SanaCare - predanost čovjeku

U središtu filozofije tvrtke SanaCare je čovjek kao biće. Ravnoteža njegove fiziologije je ono što vodi nastojanja ove tvrtke.

Cilj tvrtke SanaCare je vratiti čovjeka njegovoj vlastitoj ravnoteži i pomoći mu da se bolje osjeća. Pri tome se sve važne komponente njegovog fizičkog bića uzimaju u obzir i međusobno se povezuju. Na taj način se poštuje i na dragocjen način podržava njegova priroda.

Tvrtka SanaCare već više od deset godina razvija, proizvodi i distribuira dodatke prehrani na prirodnoj bazi. SanaCare je danas jedna od najpoznatijih tvrtki na ovom polju i ima veliki broj iznimno zadovoljnih korisnika.

Poslovna i logistička zgrada u Alsbach-Hähnlein, Njemačka, koja je izgrađena 2016. godine, odražava filozofiju tvrtke SanaCare u svom najčišćem obliku. Arhitektura ove jedinstvene zgrade slijedi indijska pravila Vastu, dopuštajući da energija protječe bez ikakvog utjecaja. Ribnjak u obliku simbola yin-yang na sjeveroistočnom dijelu tvrtke savršeno nadopunjuje harmonično dizajniranu zgradu. Dakle, ukupno 12 zaposlenika može se veseliti visoko energetski vrijednom radnom mjestu, na kojem se takvi proizvodi razvijaju i proizvode.

Dodaci prehrani i bazni proizvodi vrhunske kvalitete za najviše zahtjeve

SanaCare nudi različite dodatke prehrani koji pokrivaju širok raspon potreba i zahtjeva. Za ove proizvode prerađuju se samo najkvalitetnije sirovine prema najnovijim znanstvenim spoznajama i dokazanim recepturama. Na taj način oni ispunjavaju i najviše zahtjeve i ističu se u svim područjima.

Glavne značajke linije proizvoda SanaCare uključuju:

  • SanaBIOB: Visokokvalitetni neaktivni pivski kvasac (Saccharomyces cerevisiae) bogat je prirodnim vitaminima B. Zbog posebnog procesa proizvodnje pivski kvasac raste u specijalnom okruženju i zato sadrži još više B vitamina.
  • Sana Darm Floral s 13 različitih crijevnih bakterijskih sojeva
  • Sana OPC s 95% čistog OPC (ekstrakt sjemenki grožđa)

Pored kvalitetnih dodataka prehrani SanaCare nudi i jedinstvene bazne proizvode. Među njima je SanaCare bazni koncentrat, koji uživa posebnu slavu i popularnost. To je tekućina vode i kristalne soli koja ima visoku pH-vrijednost - što znači da je bazna - i istovremeno ima visoku koncentraciju negativnih OH iona kao i pozitivno nabijenih mineralnih iona kao što su kalcij, magnezij, kalij i natrij.

SanaCare - za ljubav čovjeka

Za SanaCare dobrobit ljudi uvijek je na prvom mjestu. I to možete vidjeti u svim proizvodima tvrtke.