SHAPE-LINE Bazna juha, 500 g
Ukusno jelo
€ 24,74 € 27,49 -10%
(€ 49,48 / kg, uključ. 25% PDV
Značajke i prednosti
- sa sirutkom
- pogodno kao međuobrok
- sadrži aminokiseline
Br. proiz. SL-108, EAN: n/a
Opis
Shape Lineova osnovna juha dobra je alternativa kao međuobrok između obroka ili kao glavni obrok. Sadrži proteine, ali ima malo ugljikohidrata i minerala. Hranjivi prah također je idealan kao marinada ili kao umak. Juha je također obogaćena sa 8 esencijalnih aminokiselina.
Primjena:
- 1-2 žlice za tanjur juhe. Dnevno možete konzumirati 0,5 do 1 litru juhe. Juhu možete obogatiti raznolikim povrćem.
- Također vrlo je pogodna za začinjanje salata, umaka i svih vrsta jela umjesto soli.
| Marke: | SHAPE-LINE |
|---|---|
| Oblik prezentacije: | Prašak |
| Ciljevi treninga: | Kontrola tjelesne težine, Mršavljenje - gubitak masnog tkiva |
| Proizvođač: | The Shape-Line Group GmbH, Brausewettergasse 8, 1220, Wien, Austrija, office@shapeline.at, www.shapeline.at |
Hranjiva vrijednost
| Hranjiva vrijednost | po 100 g | na porciju (200 ml) |
|---|---|---|
| Energetska vrijednost | 1189 / 284 kj / kcal | 118,9 / 28,4 kj / kcal |
| Masti | 3,7 g | 0,37 g |
| od toga Zasićene masne kiseline | 3,7 g | 0,37 g |
| Ugljikohidrati | 51 g | 0,51 g |
| od toga Šećer | 51 g | 0,51 g |
| | 11 g | 0,11 g |
| Sol | 26,2 g | 0,26 g |
Sirovine
Slatka sirutka u prahu, morska sol, Monosodium Glutamate[1], krumpirov škrob, Maltodekstrin, Zwiebel, ekstrakt kvasca, Zucker, Mrkva, Kräutermischung (Lišće od celera), Gewürze (sjemenke celera), Prirodna aroma, Poriluk, češnjak, Karamellzuckersirup
- Geschmacksverstärker
Prikladno uz to
Slični proizvodi
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za SHAPE-LINE Bazna juha
1 recenzija kupaca u drugim jezicima
| 5 zvjezdice | | 2 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 3 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 2 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
2 ocjene
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 1 recenziju na drugom jeziku.
- Bez recenzija.