Bake Affair Grillbrot pecivo na vatri - bageti, 670 g
Klasik kojeg možete napraviti sami
€ 9,09
(€ 13,57 / kg, uključ. 25% PDV
Značajke i prednosti
- smjesa za pečenje za oko 4-6 komada
- za roštilj ili logorsku vatru
- brzo i jednostavno za pripremu
-
Vegansko -
Vegetarijansko
Br. proiz. XPI-BAF-4, EAN: 9120101510169
Opis
Ova smjesa za pečenje može se vrlo brzo, čak i uz neiskusne ruke, preraditi u tijesto za otprilike 6 peciva ili oko 4 bageta. Pažljivo složen, ovaj kruh je savršen za roštilj ili za pečenje na logorskoj vatri. Savršeno za rustikalne večeri.
Dodatno potrebno: 450 ml vode, 6 štapića za roštilj.
Savjet: Budući da je tijesto pomalo ljepljivo, preporučuje se da dobro pobrašnite ruke kao i radnu površinu za oblikovanje peciva ili kruha.
Priprema:
Baguette:
- Smjesu za pečenje uspite u posudu, dodajte 450 ml mlake vode (vidi skalu vode u limenci) i mijesite tijesto rukom, mikserom ili pomoću Thermomixa oko 3 minute.
- Pokrijte i pustite da tijesto odmori u posudi na sobnoj temperaturi (približno 24°C) otprilike 30 - 60 minuta.
6 peciva na vatri:
Tijesto kratko zamijesite na dobro pobrašnjenoj radnoj površini. Zatim podijelite na 6 jednakih dijelova. Svaki komad tijesta oblikujte u valjak dug oko 40 cm. Omotajte tijesto spiralno oko štapića za ražnjiće i lagano ga stisnite na kraju tako da tijesto ne može skliznuti sa štapića dok pečete.
4 bageta:
- Tijesto kratko zamijesite na dobro pobrašnjenoj radnoj površini, podijelite ga na 4 približno jednaka dijela i oblikujte u željeni izduženi oblik (približno 20 cm). Alternativno se mogu oblikovati 2 velika bageta (približno 35 cm).
- Ponovo pokrijte i ostavite 30-60 minuta na sobnoj temperaturi da se odmori. Zagrijte pećnicu (gornji/donji grijač) ili roštilj na 230°C.
- Oštrim nožem nekoliko puta zarežite gornju stranu bageta.
- Premažite ili poprskajte bagete s malo mlake vode.
Priprema na roštilju:
Baguettes: Stavite na rešetku na 230°C - indirektna vrućina, zatvorite poklopac, zatvorite ventilacijske klizače i pecite oko 20 minuta.
Peciva na vatri: Držite granu udaljenu oko 20 cm iznad žara i polako okrećite dok pecivo ne dobije zlatno smeđu boju.
Bageti u pećnici:
- Stavite bagete na lim obložen papirom za pečenje.
- 4 bageta: pecite na 230°C, 17-20 minuta.
- 2 bageta: pecite 10 minuta na 230°C, a zatim smanjite na 190°C i pecite još 15 minuta.
- Ostavite da se pečena peciva ili bageti ohlade 10 minuta.
| Marke: | Bake Affair |
|---|---|
| Oblici prehrane: | Vegansko, Vegetarijansko |
| Vrste proizvoda: | Hrana, Smjesa za pečenje |
| Svojstva : | Vegansko, Vegetarijansko |
| Može sadržavati tragove: | A - Gluten |
| Proizvođač: | Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Austrija, www.bakeaffair.at |
Sirovine
Pšenično brašno, Spelt Flour, Sol, Trockenbackhefe, Knoblauchgranulat
Hranjiva vrijednost
| Hranjiva vrijednost | po 100 g |
|---|---|
| Energetska vrijednost | 1407 / 336 kj / kcal |
| Masti | 1,2 g |
| od toga Zasićene masne kiseline | 0,2 g |
| Ugljikohidrati | 69 g |
| od toga Šećer | 1,2 g |
| Balastne tvari / Vlakna | 3,6 g |
| | 11 g |
| Sol | 2,5 g |
Prikladno uz to
Slični proizvodi
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Bake Affair Grillbrot pecivo na vatri - bageti
1 recenzija kupaca u drugim jezicima
| 5 zvjezdice | | 1 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 3 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 2 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 ocjena
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 1 recenziju na drugom jeziku.
- Bez recenzija.