Teatox

TEATOX koristi snagu prirode. Stoga su svi sastojci čaja do 100% prirodni i u bio - kvaliteti.

Teatox: 1 proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

MOTO

»Uz TEATOX je užitak ispijanja čaja privlačniji, djelotvorniji i emocionalniji.«

Mi vjerujemo u zdrav učinak prirodnih sastojaka i uvjereni smo da se ljudsko tjelesno i duševno blagostanje postiže harmonijom tijela, duha i duše. Ovo filozofsko mišljenje prenijeti u modernu sadašnjost postalo je naš cilj i razvili smo proizvode koji zadovoljavaju tom zahtjevu. Pritom čaj nudi, svojom raznolikošću i snagom svojih sastojaka, optimalnu pomoć u različitim životnim situacijama. Biljke, listovi, cvjetovi, korijenje i plodovi su puni korisnih sastojaka koji u pravoj kombinaciji razvijaju iznenađujuće djelovanje. Mnogostranost i snaga tih kombinacija čini naše čajeve prikladnima za posebne trenutke i potrebe. Naša ideja vodilja je da putem prirodne snage naših čajeva pridonesemo zdravijem načinu života. Međutim, svjesni smo da je teško postići dugotrajne efekte samo putem napitka. Stoga razvijamo za svaki od naših čajeva poseban način primjene za svaki dan, da bi Vam još učinkovitije pridonijeli vođenju zdravijeg i ispunjenog života.

BODY (tijelo)
Stanje našeg tijela ima veliki utjecaj na cjelokupno blagostanje čovjeka. Međutim, nije uvijek lako paziti na pravilnu ravnotežu tjelesne težine. TEATOX razvija, između ostalog, posebne mješavine čaja, koje olakšavaju mršavljenje a da se pritom ne treba, kao kod drugih dijetnih programa, uzimati samo jednolika hrana ili odricati se.

MIND (razum)
Jasna i budna glava je preduvjet da se u potpunosti iskoristi vlastiti intelektualni potencijal. Čajevi iz kategorije Mind djeluju upravo na taj potencijal, i pomažu da ga najviše iskoristimo.

SOUL (duša)
Napetosti mogu nastupiti iz mnogo različitih razloga. Naš brz i hektičan način života, malo kretanja, stres ili kriva prehrana opterećuju naše tjelesno i duševno blagostanje. Ali često, kada nam je duhovna ravnoteža poremećena, dovoljan je jedan jedini trenutak opuštanja, koji nam može dugotrajno pomoći.

PRINCIP ODRŽIVOSTI KOD PAKIRANJA

TEATOX polaže veliku pažnju na okoliš. Zbog toga nam je održivost vrlo važna.

PUNJENJE

Proces punjenja i pakiranja odvija se, osim pogona u Berlin Kreuzbergu, također i u Berlin Neuköllnu gdje se punjenje vrši u pogonu koji zapošljava osobe s invaliditetom. Čaj se ručno puni u posude ili održive vrećice koje se mogu ponovno napuniti, te se nakon toga zatvoriti.

PAKIRANJE

Naša pakiranja su iz kvalitetnog aluminija i mogu se nakon prve upotrebe ponovno puniti našim čajem iz papirnatih vrećica. Na naše limenke i vrećice stavljaju se u Berlinu etikete od recikliranog papira. Da bi se izbjegao nepotrebni transport, nama je važno da se sve odvija na jednom mjestu. Sav pakirni materijal od dobavljača ili iz drugih izvora se kod nas ponovno upotrijebi kao karton za dostavu. Samo kad se ne može naći odgovarajući karton, koristimo novi složivi karton od 100% recikliranog papira. Na naše dostavne kartone ne tiskaju se nikakva slova, već se samo stavlja štambilj. Ne koristimo skupe i za okoliš štetne otiske u boji. Za zaštitu proizvoda koristimo kao materijal za punjenje prirodnu drvenu vunu iz šume Thüringer. Ona je prirodna, ekološka i potpuno biološka. Ukratko, izbjegava se prekomjerno korištenja pakirnog materijala a korišteni materijal se reciklira. Brošure, leci i ostali reklamni materijal proizvodi se od recikliranog papira.