NaturaSlim

NaturaSlim: 5 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Natur Pur jamči:

  • Naši proizvodi su svi na bazi prirodnih sastojaka, bez konzervansa i aspartama. Naše sirovine ne sadrže umjetne aditive i GMO. Kad god je to moguće, naše sirovine dobavljamo 100% iz Austrije.

Optimalna bioraspoloživost:

  • Naši proizvodi predstavljaju najvišu čistoću i kvalitetu bez skrivenih dodataka. Sirovine koje se koriste u našim proizvodima su u obliku koji se može lako apsorbirati u tijelu. Vrlo dobra bioraspoloživost je preduvjet za optimalnu učinkovitost naših proizvoda.

Na temelju prirodnih sastojaka:

  • Bez konzervansa i kemijskih stabilizatora

Dokazano voće i biljke:

  • Mnogi naši proizvodi sadrže voće i biljke čija svojstva su već dugo poznata u Europi i drugim dijelovima svijeta. Na primjer, opuncija sadržana u F-Blocku je kaktus-biljka iz Sjeverne Amerike. Garcinia cambogia sadržana u C-Bocku je uobičajena u Indiji i južnoj Aziji. F-Burn sadrži guaranu koja je porijeklom iz amazonskog bazena.

Zaslađivač prirodnog porijekla:

  • U našim shakovima koristi se stevija. Stevija je zaslađivač prirodnog porijekla - proizveden od biljke Stevia Rebaudiana Bertoni. Stevija je gotovo bez kalorija i odlična je za sve one koji žele jesti zdravo i s malo kalorija. Stevija ne utječe na razinu šećera u krvi te je zato prikladna za dijabetičare i sve koji brinu o svom zdravlju.