Eat performance Proteinska mješavina za kruh

Proteinski »kik« s 22% proteina

  • biljni proteini bundeve
  • za regeneraciju nakon sporta
  • bez glutena i žitarica
  • Bio certificirano
    Bio certificirano
  • Bez glutena
    Bez glutena
  • 55,60 Kn (22,24 Kn / 100 g)

uključ. 25% PDV bez troškova dostave

Na zalihama imamo još samo 2 komada.

Dostava na datum petak, 27. rujna: Naručite ponedjeljak do 11:00 sati.

Varijanta:
  • Eat performance Mješavina za Chiabatta kruh
  • Eat performance Punozrnata mješavina za kruh
  • Eat performance Mješavina za Fitness kruh
  • Eat performance Proteinska mješavina za kruh

Sadržaj: 250 g

Na moj popis želja

Br. proiz. EAT-46011, Sadržaj: 250 g

EAN: 4055913460119

  • biljni proteini bundeve
  • za regeneraciju nakon sporta
  • bez glutena i žitarica
  • Bio certificirano
    Bio certificirano
  • Bez glutena
    Bez glutena

Pogodnosti trgovine Vitalabo web trgovina HrvatskaPogodnosti trgovine Vitalabo web trgovina Hrvatska

  • Hrvatska: besplatna dostava za narudžbe iznad 340,00 Kn.
  • Dostava putem Posta.si, UPS Standard, DHL Express ili UPS Express
  • Narudžbu izvršite do ponedjeljak 11:00 i paket ćete primiti u roku 2 - 5 radnih dana (Posta.si, vrijedi samo za proizvode na zalihi)
  • Predraćun

Opis

Mješavina za kruk kombinira mak s biljnim proteinima bundeve i donosi vam 22% proteina i sve važne hranjive tvari koje su vam potrebne za regeneraciju nakon sporta.

Isprobajte 100% bezglutenski Paleo kruh iz najboljih, organskih sastojaka, bez dodanih žitarica i konzervansa. Lagan za pripremu, izvrstan s pikantnim i slatkim namazima.

Sastojci koji su Vam potrebni:
4 jaja veličine L, mikser, zdjela, lim i papir za pečenje.
250 g mješavine daje komad kruha od oko 600 g.

Priprema:
Stavite mješavinu i 4 jaja u zdjelu i pomoću pjenjače ili miksera stvorite jednoliku masu.

Oblikujte tijesto u formu kruha i stavite na lim na papir za pečenje. Ne preporuča se peći kruh u kalupu.

Zagrijte pećnice na 150°C (gornji/donji grijač). Kada je pećnica zagrijana pecite kruh 60 minuta.

Ostavite da se svježi kruh ohladi, narežite i uživajte.

Savjet:
Nakon pečenja ostavite da kruh stoji u toploj pećnici još nekoliko minuta.

Konzumacija:
Preporuča se da kruh konzumirate unutar 3 - 4 dana te da ga držite na suhom u hladnjaku.

Marke: Eat performance
Svojstva proizvoda NOVO: Bio certificirano
Alergeni: Bez glutena
Oblik prezentacije: Prašak

Hranjiva vrijednost

Hranjiva vrijednost po 100 g
Energetska vrijednost1720,40 / 410,91 kj / kcal
Masti21,33 g
  od toga Zasićene masne kiseline3,1 g
Ugljikohidrati6,53 g
  od toga Šećer5,23 g
Bjelančevine35,59 g
Sol1,01 g

Sirovine

  • Mak [1]
  • Bundeva - ekstrakt sjemenki [1]
  • Lanene sjemenke - brašno [1]
  • Suhi kvasac [1]
  • Morska sol [1]
  1. iz kontroliranog biološkog uzgoja

Ocjena proizvoda