BeePure

Ponovno otkriveni pčelinji proizvodi. Oni su sada po prvi puta onakvi kakvima su ih pčele razvile. Za naše Bee Pure proizvode iznova smo otkrili propolis, cvjetni pelud i Gelée Royal: oni se prvi puta mogu uzimati onako kako su to prvobitno pčele »zamislile« - Bee Pure je prirodna snaga pčela.

Ručno izrađeno: Za naše Bee Pure proizvode sakupljaju i rade naše pčele i pčelari u zaštićenim prirodnim područjima Hrvatske. Jedinstveni proizvodni postupak jamči Vam 100% prirodne osnovne supstance - bez kemijskih dodataka i aditiva. Da bi sve ostalo onako kako to rade pčele - propolis, Gelée Royale i pčelinji pelud u 100% prirodnom obliku! Tako da se vrijedni, bioaktivni spojevi, vitamini, minerali i elementi u tragovima mogu potpuno osloboditi.

Profitirajte i Vi od prirodne snage svih Bee Pure proizvoda!

BeePure: 4 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

O proizvođaču:

PČELINJA OBITELJ - Tko smo mi?

 • Nakon 20 godina istraživanja i iskustva, mi smo prvi uspjeli uvesti na tržište čisti neobrađeni propolis. Od tada je moto tvrtke Bee Pure - ostati vjeran izvoru snage iz prirode.
 • Uz pomoć jedinstvenog postupka proizvodnje bez primjene kemijskih postupaka ili dodataka Bee Pure danas može ponuditi propolis, pelud i Gelée Royale u čistom prirodnom obliku.
 • Naših 7 milijuna pčela skuplja, za Vaše zdravlje, nektar i pelud s cvjetova biljaka iz prirodnog područja Dalmacije.
 • Preko 300 pčelara, koje smo sami podučili, radi prema posebno razvijenim metodama.
 • Naše pčele istraživačice: dr. Saša Radić i dr. Božo Radić - suosnivači.
 • Naša pčela matica: mr. Pavlina Antonova - voditeljica poslovanja i suosnivačica.
 • Naši proizvodi su trenutačno dostupni u Francuskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Jordanu i Rusiji.

PČELINJE PRIRODNO - Što nas čini posebnima?

 • Jedinstveni proizvodni postupak jamči Vam 100% čiste osnovne supstance - bez kemijskih dodataka i aditiva. Tako da se vrijedni bioaktivni spojevi, vitamini, minerali i elementi u tragovima mogu potpuno osloboditi.
 • Kod uobičajenih procesa dobivanja propolisa za tinkture i koncentrate vrši se ispiranje pomoću visokopostotnog etanola. Takvim postupkom nepovratno se gubi do 40 posto netopivih aktivnih supstanci. Kod proizvoda koji se obrađuju s vodom ili uljem, izgubi se čak do 80%.
 • Kod Bee Pure situacija je drugačija. Budući da je naš cilj prirodna, čista snaga pčele, svih 300 bioaktivnih tvari ostaje u proizvodima Bee Pure nepromijenjeno - 100% čista priroda!
 • Ovu kvalitetu možete vidjeti, pomirisati i okusiti.

PČELINJA KVALITETA - Kako mi to radimo?

Proizvodnja Bee Pure proizvoda podliježe najstrožim kontrolama čistoće i kvalitete.
Bee Pure radi na »propolisu, prirodnom poklonu iz Hrvatske« u suradnji s najvećim znanstvenim institutom Ruđer Bošković iz Zagreba.